Tssss...visiškai slaptai – skaniausi šakočiai Kaune


Vieta: Skudučių g. 19, Aleksotas, Kaunas
Tinklalapis: www.sakotis.lt


Iš lūpų į lūpas, iš lūpų į lūpas ir taip iki manęs atėjo gandas apie skaniuosius šakočius kepamus Aleksote. Šio skanėsto vis paragaudavau pas draugę, kol neištvėriau ir nuvažiavau pati, dabar tai jau tapo kone tradicija, kad įvairių švenčių metu ant stalo puikuojasi spygliuotasis saldumynas.



Įmonė skelbia, kad šakočiai kepami be maisto priedų, kvapo ar skonio stipriklių ir tik iš natūralių produktų. Paragavus tikrai jaučiasi, kad šakotis nėra „paskanintas“ visa puokšte chemikalų, spalva natūrali, nes mane labai stebindavo mūsų parduotuvėse stovintys morkų spalvos šakočiai. Jei mėgstate minkštus šakočius – ale pyrago tešlos, šis ne toks – jis trapus, lengvas, pakankamai saldus ir labai skaniai tirpsta burnoje.




Beje parduotuvėlėje prekiaujama ne tik šakočiais – nepaprastai skanus tinginys pagamintas ir šakočio (nėra ką lyginti su parduodamais mūsų  populiariausiuose parduotuvių tinkluose), keksiukų formos šokolado gabalai su šakočio ir riešutų gabalėliais.

P.S. kainos nesikandžioja – kilogramas šakočio apie 25 lt.

Cukrus: Oi koks malonumas laužyti tuos trapius spygliukus ir užgerti juos kava :D
Pipirai – norisi dar ir dar ir dar. Beje, kartais nuvažiavus nebebūna ką pirkti ypač švenčių metu.

Komentarai

  1. man labai skanus www.kaimiskisakociai.lt - is kaimisku produktu, be jokiu ten e raidziu, gardus, ne tas zodis :) irdar labai skanus ju grybukai.. aguoninis vyniotinis... mmm :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už rekomendaciją, pasidairiau jų puslapyje, kiek pastebėjau jie kepa šakotį, kaip aš minėjau tokį lyg pyraginį? Tiesa?
    Uch grybukai...pasaka :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. na taip, man tokie butent prie sirdies, tokie minkstuciai :) grybukai tai tikrai pasaka, irgi is tos pacios sakotines teslos :) niam :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai naudingas įrašas.. Kai grįšiu šventėm tikrai norėsiu skanaus šakočio.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na va, turi dvi rekomendacijas-mano ir Saulės virtuvės :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tikrai nuostabus ,bet gal kas zino adresa nuostabios kepejos Sakinienes,kepyklos ,aciu

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai