Bzz pizza, rykštelių, Jums, rykštelių

Vieta: Savanorių pr. 159 ir Baltų pr. 42, Kaunas
Tinklalapis: www.bzzpizza.lt
Dienos pietūs: Taip.
Alkoholiniai gėrimai – Taip.

Picos į namus??? Prieš kažkiek laiko klausimų net nekildavo kur suks mūsų kelias – o jis sukdavo į Bzz pizza. Paragavom ir prilipom…kol nepradėjo dygti konkurentai ir nugalėjo smalsumas paragauti ir išbandyti kitas picerijas. Konkurentams minant ant kulnų, mano supratimu, turi arba gerėt maisto ir aptarnavimo kokybė arba mažėt kainos, atsirasti įvairių akcijų, pasiūlymų, bet šiuo atveju Bzz Pizza picas suskirstė į kategorijas ir jas pabrangino, o apsilankius supratau, kad ir kokybės atžvilgiu pradėjo taupyt.
Šeštadienio pavakarę užsukam į Bzz Pizza Šilainiuose – sulaukę savo eilės užsisakom maxi picą iš kategorijos Master – pusę su vištiena, pusę su česnaku (17,49 lt). Pliusas picerijai, kad leidžia pasirinkti ir iškepa pusę tokios, pusę kitokios picos. Lukūriuodama savo picos pamatau akciją, kad galima pasiimti kortelę ir surinkus antspaudukus gauni marškinėlius (prisipažystu kad esu tokių akcijų maniakė, man patinka rinkti, klijuoti, štampuoti ir t.t.). Paprašau, kad uždėtų tą antspauduką, bet padavėja/pardavėja/kasininkė/picų pjaustytoja/prieskonių barstytoja/ruletų šildytoja/užsakymų telefonų priemėja tiesiog paėmė ir numetė kortelę burbtelėdama: „vėliau“. Vėliau, tai vėliau, suprantama žmogus vienas daro šimtą darbų vienu metu, o aš lendu su savo kortelėm – susigėdau net...Pažadu pasitaisyti..chi chi.
Picą namo parsivežame dar karštą, visada geriau pasiimti picą pačiam jei tik yra galimybė.



Jei gerai atsimenu picos padas buvo tikrai storesnis, o atsimenu gerai, pica dydį išlaikė, skonis irgi neblogas, tokį patį ir atsimenu, beeeeettt oi oi oi, koks padažo indelis, dvigubai mažesnis nei būdavo, na su tokiu padažo kiekiu matyt būtų galima ketvirtadalį maxi picos pašlakstyti. Nori daugiau padažo? Mokėk litą...va taip, litas prie lito, litas prie lito ir krizė Bzz nebaisi.


 
Druska – paskutiniu metu net iš kelių savo aplinkos žmonių girdėjau nusiskundimų Bzz Pizza nuprastėjimu, išbandžiau ir susidariau nuomonę, kad jie bent iš dalies buvo teisūs.
Pipirai – panelės pardavėjos/padavėjos labai užimtos, taigi dėmesio klientui skiria minimaliai.
Cukrus – senoji Bzz Pizza man labai patiko, niekada neturėjau jokių nusiskundimų, mielieji, tobulėkit ir neleiskit savo reitingų žemyn.

Komentarai

  1. Mes darbe dažnai imam iš Bzz. Na kokia kaina tokia ir pica. Šiuo metu naujausia yra Pica Pica, tai kol kas jų ir storis normalus ir viršus gerai apkrautas. Yra ir Šilainiuose ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tiems kas mėgsta storapades picas Pica Pica yra neblogas pasirinkimas. O šiaip picerijų pridygo labai nemažai - Marcella pizza, Extra Pizza,XL Pizza, American Pizza (rašiau čia http://maistodiletante.blogspot.com/2011/06/american-pizza-jei-pilnas-skrandis-jums.html) ir t.t.

    AtsakytiPanaikinti
  3. mm, man BZZ buvo skanus atradimas pries pusmeti, va dar vasara valgiau, tai neteko skustis, nebent dabar suprastejo, kaip sakot.. jei tai tiesa, tai liudna, nu :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Saulės Virtuvė, tikrai liūdna, nors gal pasitemps konkurentų pastangas pamatę :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai