Šiltas ir jaukus Kibin Inn arba Trakai beveik gali pavydėti tokių kibinų

Vieta: Vilniaus g. 21, Vilnius
Tinklalapis: http://www.kibininn.lt
Asortimentas: kibinai, saldūs kepiniai, tortai.
 
Tepu tepu ir ruduo nori nenori įžengia ne tik į miestus, kiemus, namus, bet ir į širdį, vis dažniau pradedi dairytis jaukesnės, šiltesnės aplinkos pasisedėjimams...lauko kavinės deja nebevilioja...
Vaikštinėdami po rudenėjantį Vilnių galvojame kur eisime pietų – norisi kažko šilto, sushi šiandien nevilioja, makaronų nesinori, picos irgi ne, taip ir dairomės nežinodami kur prisėsti. Vilniaus gatvelėje įkišame nosį į Kibinn Inn – nustebina tarsi saulės nutviekstas interjeras – iš niūraus rudenio į Prancūzišką pavasarį... Apsidairom – aha, kibinai, kitokie kepinukai chmmm lyg ir ne tai ko šiandien norisi, išeinam...paeinam dar kelis šimtus metrų ir dzingteli mintis – AŠ NORIU TEN GRĮŽTI. Pasidalinu savo mintimis su kompanjonu, jis nepriešarauja, reiškia grįžtam ir tikrai ne dėl kibinų, kurių skonio nežinojome, o dėl to jausmo, kurį pajutau įėjusi, dėl tos šilumos, jaukumo, nesvarbu ką ten gersiu ar valgysiu, bet šiandien aš noriu pasedėti prie staliuko prie lango būtent ČIA.

Šiandien mane matyt valdo jausmai, o ne protas, nes matau diiiidelį raudoną puodelį ir pasakau kompanjonui, kad nesvarbu kas jame patiekiama aš gersiu iš jo, geras tas mano kompanjonas, supratingas, taigi kol jis stovi eilėj aš renkuosi ką noriu valgyti – o rinktis tikrai yra iš ko – kibinai su įvairia mėsa (vištiena, aviena, jautiena, kalakutiena, veršiena, kainos nuo 4,5lt iki 7,5lt), daržovėmis, varške, grybais, taip pat saldūs pyragėliai (kaina 4,5 lt). Viskas atrodo skaniai – taigi imame porą kibinų su mėsa, kelis vegetariškų ir pora saldžių (su slyvomis ir varške bei kriaušėmis). Ogi mano nužiūrėtame raudoname puodelyje patiekama – late, puikumėlis, maniškis gi ima sultinio (galima ir pusę porcijos). 



Tubūt jei būtų buvę  neskanu, nebūčiau pastebėjus, nes dairiausi į užeinančius žmones – šeimas su vaikais, jaunas merginas užėjusias aptarti meilės reikalų, solidų poną, kuris ilgai teiravosi ar kibinas su veršiena nebus sausas, panelę vilkinčia juodu kostiumėliu ir aukštakulniais, kuri skubėdama prigriebė keletą saldžių pyragėlių. Taippp...kavinukė patraukli įvairiems žmonėms.
O buvo skanu, tikrai skanu – nuostabi kibinų  tešla, tirpstanti burnoje, įdarai taip pat nenuvylė. Tiesa, jei pataikėte ant ne iš karto iškeptų kibinų jie būna šiek tiek atvėsę, bet matyt paprašius pašildo. Net nustebau, kad taip sotu, saldūs pyragėliai lieka nepaliesti, juos pasiimame su savimi ir suvalgome vaikštinėdami po Vilnių.


 
Druska – kadangi ta pati mergina priima užsakymus, duoda grąžą, ruošia kavą, pjausto tortus ir t.t., tai tenka šiek tiek užtrukti eilėje.
Cukrus – matyti, kad Kibin Inn bando įtikti šeimoms, yra kampelis vaikams ir kiekvienas mažasis (ar didelis) smaližius ras čia sau tinkamą pyragėlį ar torto gabaliuką.

Komentarai

  1. Dar vienas laaaabai puikus dalykas Kibin Inn'e yra spanguolinė gira! Man, giros nemėgėjai, buvo niam niam, kaip skanu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gabiko, dėkui už rekomendaciją, būtinai išbandysim, kai kitą kartą lankysimės :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kokia miela vieta is nuotraukos atrodo! Liuks!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dalija, taip ir yra, matosi, kad daug širdies idėta.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man, vilnietei, ši vieta irgi labai miela. Ten kvepia namais, viskas šviežia (kalbu ne tik apie kibinus) :) Jei dar nesilankėte, siūlau užsukti į Cukatas Trakų g., ten irgi rasite naminių saldumynų. Daugiau tokių vietelių ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Vilma, apie Cukatas girdėjau, įsirašau į "must visit" sąrašą :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai