Sambaris – dar viena nauja vieta arba Kauno Senamiestis bando pritraukti jaunimą


Vieta: Vilniaus g. 34, Kaunas.
Meniu: kol kas internete nėra.
Pristatymas į namus: Ne.
Alkoholiniai gėrimai: Taip.

Paskutiniu metu eidamas Kauno Senamiesčiu tik spėk dairytis, nustebsi, kad naujos vietos pavalgyti, išgerti ir pasisėdėti čia randa savo vietą, tikiuosi, kad nepradės nykti taip pat greit kaip atsiranda.

O Sambaris čia ėmė ir įlindo tarp dviejų grandų – Avilio ir Senųjų rūsių. Šiuos du restoranus šiaip ar taip renkasi solidesnio amžiaus žmonės, dažnai verslininkai ar užsieniečiai ir čia, Sambaris ėmė ir į durų plyšį sugebėjo įkišti pirštus su savo jaunatvišku interjeru, didžėjais ir laisva atmosfera. Senamiesčiui reikėjo jaunimo? Štai prašom dar vienas traukos taškas – ir ką gi jaunimas čia renkasi, sėdi ant pagalvėlėmis nukrautų palangių, kojas ištiesia ant sėdmaišių, o neįpareigojanti aplinka tiesiog šviečia per didelius langus, bei pritraukia dar daugiau žmonių vidun, nesvarbu, kad galbūt lankytojo kišenėje tik 5 Lt alaus bokalui, bet veiksmas čia vyksta...

Tik smalsumas su drauge mus čia atvedė, nes vieta tik ką buvo atvėrusi duris, nebuvom nei alkanos, nei ištroškę, bet prisėdom ir viską apžiūrėjom.

Meniu – mums pasirodė įvairių pasaulio virtuvių patiekalų plakinys – indiškos samosos (jų neturėjo), prancūziškos tartos, itališki makaronai ir čia pat koldūnai, bei kepta duona. Meniu sudarymas jokios krypties matyt neturėjo – „sudėjom ką sugalvojom“.


 Jaunas, malonus aptarnaujantis personalas sukasi greitai - greit gavome meniu, greit užsisakėm. Kadangi buvo šalta, tai karštas vynas maloniai sušildė, nors nebuvo kažkuo ypatingas – pašildytas ir tiek, papildomai prieskonių pagailėta įmesti. 



Kodėl aš tą sumuštinį užsisakiau net nežinau – matyt aprašymas skambėjo neblogai (duonele, parmos kumpis, špinatai, sūris, kaina apie 9 Lt). O, bet, tačiau sumuštinį sugadino šildymas mikrobangų krosnelėje. Suprantama, kad taip greičiau, patogiau ir t.t., maistas šildytas mikrobanginėje įgauna savotišką skonį, duonelė pasidaro guminė, ingridientai suvysta...taip gali sugadinti ir puikiausią sumuštinį.



Druska – pavalgymui šio baro nesirinkčiau, nesuviliojo meniu, bet prie vyno, alaus užkandžių galima išsirinkti.
Cukrus – norėčiau čia grįžti su draugų kompanija, maloniam atsipalaidavimui šis baras pats tas.

Komentarai

  1. Pavalgymui irgi nesirinkčiau - gavome tokį mažutį mažutytį sumuštinį ir laukėm 15min kol jį patiekė... Buvo tik du staliukai tada.
    Išgerti vieta - taip. Valgyti tikrai ne.

    Ir dar minusas, kad kol sugalvoji kaip ten įeiti, užtrunka :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dovile, aha langai šviečia ryškiai, o durys nelabai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Bet įdomiausia, kad priklauso Seniesiems Rūsiams, o įeiti reikia per Avilį :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai