Bella Italia – studentai yra šios picerijos džiaugsmas


Vieta: S. Daukanto g. 14, Kaunas
Meniu: www.pasromanopaolo.lt
Pristatymas į namus: Taip.
Maistas išsinešimui: Taip.
Dienos pietūs – Taip.

Ruduo… kad ir kaip įkvepiančiai kai kurie blogeriai šlovina rudenį, kepa obuolių pyragus, traukia žemės spalvos rūbus ir dalinasi jų deriniais, vis tiek ruduo yra niūrus metas. Ne tiek niūrus dėl lietaus, šalto oro ar šlapdribos, asmeniškai man jis kelia depresiją, kai pagalvoju kiek dar ilgai reiks laukti vasaros…
Antrą kartą parašyti apie Bella Italia mane paskatino Kauną užplūdę studentai. Nepatikėsit, į Bella Italia yra vedamos fuksų eskursijos!!! Visą šitą idomumą teko stebėti kažkurį savaitgalį – vaikinukas (vadas) eina priešakyje, o iš paskos tipena gal 15 studenčiokių. Visi įeina į piceriją, vaikinukas mostelėjo ranka prisėsti ir paaiškino, kad va, čia tai jau tikrai skanios picos. Matyt dar norėjo pridurti ir kainos įkandamos studentui. Kaip jiems ten sekėsi skanauti picas nemačiau, bet oi kaip remia Bella Italia vargšai studenčiokai iš savo tuščių kišenių. Kadangi apie Bella Italia jau rašiau, plačiau nesiplėsiu, nes nei labai papeikti, nei labai pagirti negaliu. Mano pastebėjimai iš kelių paskutinių apsilankymų Bella Italia:

Ponas Romano vis dar pats pasitinka ir išlydi savo svečius sveikindamasis lietuviškai, o ir padavėjai matydami savininką besisukiojantį šalia yra tikrai pasitempę, išskirtinai malonūs. Ir atvirkščiai, jei šeimininko tuo metu nėra, personalas atsipalaidavęs ir bekrapštydami nosį priiminėja užsakymus, bei nesiteikia atsakyti į paprasčiausius klausimus.
Kokią gausite picą priklauso nuo kepėjo, jei kepėjas įsimylėjęs ji gali būti ir truputį daugiau paskrudusi nei turėtų.

Foto: šiek tiek daugiau apkepę picos, nei turėtų būti - picos "Eldorado", "Carne Tritata", "Stella"  (vidutinio dydžio, 8,50 Lt su nuolaida)

Įdomybių mėgėjai, paragaukit picos su bulvytėmis fri ir kiaušiniu, ši pica tokia nelabai moteriška, bet, kiek žinau vyrams patinka.
 
Foto: pica "Mamma Mia" (vidutinio dydžio, 8,50 Lt su nuolaida) galiu patvirtinti - skani
                 Klientams pamaloninti, vis dar naudojamos smulkios saldžios dovanėles, bet norėtųsi, kad jos neatrodytų lyg “ką turėjom, ta ir patiekėm”. Pastebėjau, kad prie gretimo stalelio sėdėjusi pora su vaikais gavo po kamuoliuką ledų su sirupu, mes gi pavalgiusios su drauge, gavome nedidukus gabaliukus kažko panašaus į panna cotta su sirupu ir sintetine grietinėle, dar vieną kartą, buvo patiektas šerbetas mažulytėse stiklinaitėse.


Foto: dovanėlė - desertas, skonio nesupratau
Foto: nuostabiausieji padažai, be kurių lietuviams picos ne picos

Druskapersonalas keičiasi labai dažnai, taigi profesionalaus aptarnavimo sunku tikėtis.
Cukrus – malonus šeimininkas, geros picų kainos ir nesuprastėjusi kokybė. Paragaukit naminio vyno, vertas dėmesio.

Komentarai

  1. Kadangi netoli nuo ten darbuojuos, tai ten užsukti. Picos vėl pagerėjusios, tokios kaip buvo pirmam kurse. Be to visai patiko desertai - ir tiramisu jautėsi alkoholis ir daug, ir obuolių pyragas skanus buvo (su manais ar tai kuskusu - neatrinkau). Tad kaip dienos pietų ar sočios vakarienės vieta tikrai visai nieko ir gan pagal kišenę :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vaizdas, deja, neskatina apetito :(

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jetau, neesu ten ragavus desertų, man ten beveik išskirtinai picų vieta, o suvalgius picą desertas jau nebelabai telpa. Bet ačiū už rekomendaciją, turėsiu minty :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vilma, pritariu, patiekiamos picos neatrodo labai tvarkingos ar simetriškos, paprastai viskas ant viršaus būna sumesta bet kaip. Nors jei produktai švieži, skoniui tai nekenkia...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nežinau..bet aš dar niekur tikrai skanesnių picų nesu valgius! Visada ten nueinu kai tik grįžtu.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Mane ten savita atmosfera traukia, o picos būna neblogos, su retomis išimtimis :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš ten lankausi nuo pat atsidarymo, kai dar pirmoji picerija ten bromelyje atsidarė :) tai jau gal kokie 6 ar 7 metai atgal. ir nuo tada ten nieko kito nevalgau, kaip Bianco Rosso picą su grietine, nes niekur kitur absoliučiai niekas tokios neturi :) juokinga ir pačiai, kad tiek metų vis tą pačią picą valgau :D

      Panaikinti
    2. O aš vis grįžtu prie "Paolo" picos, tik tiek, kad standartinė jinai tokia :) "Bianco Rosso" esu ragavus - patiko :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai