Dominium pizza Vilniuje – picoms TAIP, ispaniškoms daržovėms - NE!

Vieta: Ozo g. 18 , Vilnius.
Meniu: www.pizzadominium.lt
Pristatymas į namus: Taip.
Asortimentas – picos, salotos, makaronai, sumuštiniai ir t.t.

     Visada svajoju daugiau rašyti apie kitų miestų kavines, barus, restoranus, bet...neturiu galimybės juose lankytis. Štai ir šį kartą į Vilnių lėkėme su dviem kolegom tik darbo reikalais, greit greit apsisukam ir grįžtam. Pakeliui pasitaikęs prekybos centras Ozas ir tapo ta vieta, kur sustojom ir "greit greit" pavalgėm. Kaip pasakytų stilistų stilistas Petruškevičius „nei šyko, nei blesko“. Turiu paminėti,kad tas mūsų numatytas „greit greit“ Ozo picerijoje pavirto į ganėtinai „ilgai ilgai“ – aptarnavo lėtai, maistą gamino dar lėčiau. Nors Oze pasirinkimas nuo burgerių iki sushi, nuo cepelinų iki samosų, bet trečiame aukšte įkurta bendra mitybos erdvė manęs nežavi, todėl pasirinkom ganėtinai jaukiai atrodančią Dominium pizza.
     Nors panelė padavėja mus pastebėjo, bet apsimetė, kad ne. Palauksim...Mhmm,matyt suprato, kad šių klientų vis tik neišvengs...meniu atnešė...ir vėl tapom nematoma vieta kokiai 10-15 minučių, nors išsirinkti užtrukom kokias 4. Supratus, kad įkyrieji klientai vis tik užsisakinės, mūsų užsakymą priėmė...tfuuu...darbas pabaigtas....lauksim.
     Užsiplepėję apie darbo reikalus, bevartydami dokumentus supratom, kad laukiam kaip ir labai netrumpai, bet dirbančių žmonių netrukdom, mes tai palaukt galim - gi nedirbam. Rankom nemojuojam ir vargšės padavėjos durnais klausimais „kada atnešit?“ nekankinam. Gal mes šiaip mandagūs, o gal bijom prispjaudytos picos. Ir nepatikėsit po keliasdešimties minučių sulaukiam.


   

      Pavydžiai nužvelgiu kolegų La Bella picą (XXL dydžio 34,9 Lt), paragauju gabalėlį – nebloga. Paklausite, kas telpa į žodį „nebloga“? Standartinis fermentinis sūris, eilinė tikrai ne pirmos rūšies dešra, niekuo neypatingas pomidorų padažas, storokas padas su nemažais priedų nepaliestais kraštais. Mano kolegoms tinka ir patinka, svarbu sotu. O man tai kas, aš tai vis dar laukiu savo Tailandietiškų salotų (14,90 Lt, įvairios salotos su kepta vištiena saldžiarūgščiame padaže su paprika, pomidorais ir agurkais).



     Tailandietiškoji salotų pusė matyt baigėsi ties sezamo sėklų pabarstymu, nes visa kita daugiau nei lietuviška (o gal turėčiau sakyti ispaniška? Nes beskoniai pomidorai ir vandeningi ilgavaisiai agurkai salotose apsimetinėjo „beveik iš močiutės daržo“ daržovėmis). Prisipažįstu, naivu, rudens gale Lietuvoje užsisakinėti salotas ir tikėtis, kad jos bus skanios, bet šių salotų negelbėjo nei kieta vištiena, nei čili padažas tiesiai iš butelio, nei įmerkti į salotas picos tešlos paplotėliai. Kratinys, kuris geriau atrodė pažiūrėjus, nei paragavus.

 
     Druska – manau, kad iš Oze esančių maitinimo įstaigų pasirinkom ne pačią blogiausią, gal čia tik man taip pasisekė pataikyti ant prastų salotų ir dar už tokią kainą.
     Cukrus – picų kepimo rinkoje tikrai yra dešimt kart prastesnių picų, todėl tiems kas mėgsta picas storesniu padu Dominium pizza neblogas pasirinkimas, bei priimtina kaina. Važiuojant namo mano kolegos picą gyrė ir sakė kartotų, o gal net pageidautų, kad ir Kaune atsidarytų.

Komentarai

  1. Skonį turintys vilniečiai OZE į 3čią aukštą neužsuka ir nepietauja - nesusimaukite darkart ;) Yra ir geresnių vietų ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dideli prekybos centrai turbūt ne išimtis niekur - pasižymi prastu ir greitu maistu ir viskas...

      Panaikinti
    2. Ne visi. Jei jau į prekybcentrį, tai geriau į Europą ir ten esantį Vapiano ar Park. Panoramoje dėmesio verta (ne pavalgymui) Šviežia Kava, o pusėtinai užkasti galima ir GanBei. Akropolyje ir Oze esančias šėryklas patarčiau aplenkti iš tolo.

      Panaikinti
    3. Egle, deduosi atmintin tavo rekomendacijas. Dėl Kauno, tai gerai pamasčius nesugalvojau nei vienos kavinės Megoj ar Akropoly į kurias galima būtų pasiūlyti nueiti žmogui iš kito miesto.

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai