Arena pizza - maistas į namus ar biurą, kai jau visai tingulys apima

Vieta: Savanorių prospektas 363, Kaunas.
Meniu: www.arenapizza.lt
Pristatymas į namus: Taip.
Dienos pietūs - Taip.
Alkoholiniai gėrimai – Taip.

       Džiaugiuosi, kad nedirbu kūrybine darbuotoja, nes vadovybė garantuotai vasaros metu mane išleistų (o greičiau prievarta išvarytų) trijų mėnesių neapmokamų atostogų. Dėkui tam kas sukūrė posakį "Žiūri į knygą - mato špygą" - tiksliau nei tiksliai apibūdintas mano būvis ir nuotaika vasaros metu. Smegenyse atsisuka visi varžteliai, todėl susikaupti darosi nepalyginamai sunkiau, pietų pertraukos nepastebimai pailgėja dešimčia ar daugiau minučių, žvilgsnis į saulės nutviekstus medžius nuslysta dažniau nei į kompiuterio ekraną, darbinės problemos nebe atrodo dramblio dydžio ir visai įveikiamos...rytoj. Chill out... Taiiiiiiiiiip, kad tai -vasara galima identifikuoti pagal kolegas vyrus, kurie vis dažniau ir dažniau renka restoranų ar picerijų numerius ir užsisakinėja maistą į ofisą, nes žmonos tiek nebestovi prie viryklių ir pietums rečiau įdeda lauknešėlius su karbonadais, troškiniais, plovais ir pan.
       Pastebėjau, kad Arena Pizza numeris renkamas dažniau nei bet kurios kitos maistą pristatančios įmonės, matyt todėl, kad pas juos meniu rasi visko nuo...iki, todėl taip greitai nepabosta. Jei pageidaujat maistą gauti pietų metu užsakinėkit arba iš ryto arba bent jau prieš pusantros valandos. Kadangi šį kartą maisto užsakymas buvo neplanuotas iš anksto, tai atvežimo laikas prailgo ir kolegos jau vaikštinėjo gurgiančiais pilvais.
       Bet maistą gavom ir jis buvo šiltas! Sudėliotas, supakuotas, niekas neišbėgę, tiesa, lyg ir nederėtų karštų daržovių su grietinėles padažu sumesti į vieną indelį kartu su bulvių kroketais. Taip jau pasitaikė, kad aš ir buvau ta nelaimėlė kuriai šovė į galvą užsisakyti tokį derinį prie kalakutienos kepsnio (kaina 17,9 Lt) ir paskui teko valgyti riebią bulvių košę su daržovėmis. Negaliu sakyti, kad buvo neskanu, nu bet kažkaip...kažkaip neestetiška.


       Užtai kalakutiena buvo puiki - neperkepta, saikingai prieskoniuota ir pats kepsnys ne vaikiško dydžio. Šalia dar buvo vadinamasis barbekiu padažas, kuris man nelabai kuo skyrėsi nuo krakmolingo pomidorų padažo. Kolega valgęs tą patį kepsnį (jam pasisekė, kad jo bulvės ir daržovės buvo atskiruose indeliuose) dėl mėsos man pritarė ir paminėjo, kad "beveik taip, kaip jo žmona iškepa". Čia turbūt buvo komplimentas virėjai. Tiesa, prie kepsnio jis gi ėmė šviežias daržoves ir gavo porciją kininio kopūsto su tikrai ne lietuviško pomidoro ir agurko skiltelėm. Na bet gi, kuris vyras rūpinsis daržovių kilme - įdėta į lėkštę - suvalgysiu, bet būtų geriau jei jų iš vis nebūtų.


       Ogi trečias brolis Jonas, tpfu, t.y. kolega Arenos pizza irgi blogu žodžiu neminėjo - kiaulienos kepsnys su grybu padažu apkeptom bulvėm (kaina 17,9 Lt) greit išnyko iš lėkštės. Kažkaip nepatogu buvo lįsti ir žmogaus klausinėti - ar tau skanu? ar gerai? ar estetiškai patrauklu? Dar pagalvos, kad priekabiauju.


        Mano miela bendradarbė Coliukė užsisakė picą Amante (mini dydžio apie 8 Lt) - iš itališkųjų meniu (o man dar prisakė "Niekada neužsisakinėk jų firminių picų su sūrio ar dešrelės kraštais, nes jie ten deda patį pigiausią sūrį ir pačias baisiausias ir neskaniausias dešreles" ir aš tikiu ir prisižadėjau jai, kad niekada taip nedarysiu). Apie picą komentarų manau nereikia, viskas matosi - buvo ant jos ir šoninės ir faršo ir visko, kas buvo parašyta sudėtyje. Valgom ne pirmą kartą, todėl dažniausiai nemaloniai nustebti netenka, arba mums pasiseka. Suvalgė manoji Coliukė du trečdalius, o likusią pasidėjo į šaldytuvą, sakė skani ir šalta.



Druska - kažkodėl picos, kurios pavadintos Arena Pizza firminėmis (tos, su storais kraštais) dažniausiai ir peikiamos, kiek teko girdėti ir skaityti.
Cukrus - man patinka, kad užsisakant karštus patiekalus garnyrą ir padažą gali pasirinkti pats iš daugybės pasiūlymų, todėl gali susidaryti kokį tik pageidauji derinį.


Komentarai

  1. Mano pirmoji pažintis su Pizza Arena buvo tada, kai jie buvo centre - pavaišino tą kart pica su vištiena su skūromis ir kauliukais. Ir pareikalavo sumokėti. Po to kokius 3 metus nekėliau kojos į tą tinklą ir niekad iš ten neužsisakydavau, juolab, kad "barake" pasidarė labai populiari express pica ir Sushi express sušiai :) Reabilituota ji buvo tada, kai kažkurią žiemą pas mano dabartinę kambariokę, tada dar tik draugę, vakarojom ir prireikė 6 valgytojams picų - Arena kažkaip vienintelė pasiūlė 2 milžines už vienos kainą (~30litų). Atvežė. Šiltas, su daug ingredientų ir padažo. Reziumė - neblogos, tikrai geriau nei Can can. Bet vistiek mano svajonė išmokt kept skanias plonapades namie :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man turbūt pasisekė, kad su Arena Pizza blogos patirties neteko turėti, nors negaliu sakyti, kad dažnai tenka jų maistu maitintis. Taip vadinamosios jų itališkos picos man tinka ir patinka ir kaina neižlaužta iš piršto - tikrai geriau, nei Can Can and Čili pica.

      Panaikinti
  2. Labai dažnai su dukterėčia ten užsukame pavalgyti (Savanorių pr.). Labai skanus Astros kepsnys, Napaleono tortas ir karameliniai pyragaičiai :-)
    Lietuviški patiekalai irgi neblogi, nepatiko tik lazanija.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai