Grill London ir Grizzly Grill - kas kam duoda į kaulus?


Vieta: Grill London  - Pramonės pr. 16 A /  Grizzly Grill - Savanorių pr. 439/Šiaurės pr. 3A, Kaunas
Meniu, darbo laikas: London Grill ir Grizzly Grill Facebook paskyroje.
Dienos pietūs - Nėra.

         Kad Grizliai sulauks konkurentų - buvo aišku jau seniai, tik tie konkurentai nelabai skubėjo. Kad kepsnių ant žarijų restoranas nusisekęs dalykas, irgi matėsi jau po kelių mėnesių nuo Grizzly Grill atidarymo. Žmonėms to reikia, jiems patinka, tai vat, prašom dar vienas restoranėlis - Grill London. Pavadinimas man pasirodė keistokas vietai, kuri įsikūrusi Urmo Bazėje, na gerai, gali bandyti pamiršti restoranui už nugaros nusidriekusias rampas su keliasdešimt sandėlių ir įsivaizduoti, kad randiesi miesto centre ar sėdi senove dvelkiančiame Londono bare. Bet negali, nes ateinanti publika vis tik pasitaikė tam tikro kontingento, chhmm, kad ir kaip nenorėčiau taip sakyti, bet maniau, kad Kaune vis mažiau ir mažiau žmonių nešioja treningus ne namuose, pasirodo klydau. Mudu su maniškiu sėdėjom apsupti treninguotų minios, neskaitant kitos porelės. WTF? Meniu, kurį pirmiausia apžiūrėjau internete man pasirodė šiek tiek pakopijuotas nuo Grizzly Grill, ne tik kai kuriais patiekalais, bet ir kainom.
       Lankėmės London Grill savaitgalį, todėl žmonių netrūko, tik mums nepasisekė, kad gavom 'kosmosinį' padavėją - jam viskas nesisekė ir krito iš rankų, jis viską pamiršdavo ir apskritai juk yra žmonių nesutvertų dirbti aptarnavimo srity, tai šis žmogus, tikrai vienas iš jų. Pastebėjau, kad žmogus kankinasi...Maniškis pasirinko Homeburgerio kompleksą su vištienos krūtinėle (14,50 Lt), o aš aštrų vištienos vėrinuką su spanguolėm, bulvių kroketais ir marinuotomis daržovėmis (12,50 Lt). Ilgai laukti neteko, hamburgeris atkeliavo pirmas, o vėrinukas, kurį man atnešė kiek vėliau buvo ne tas, kurį užsisakiau (gavau su kariu). "Kosmosinis" padavėjas padėjo lėkštę ir dingo, palinkėjęs skanaus, nors įrankių dar nebuvo atnešęs, kaip ir lėkštės su marinuotom daržovėm. Prisikvietus atgal ir paklausus ar čia tikrai vėrinukas su spanguolėm, padavėjas sugebėjo išlement, kad jis neskiria patiekalų pagal išvaizdą, gerai, kad bent klientai skiria. Dedu pliusą už tai, kad buvo greitai sureaguota į situaciją ir naujas vėrinukas jau buvo ant mano stalo, dar maniškiui nebaigus valgyti savo patiekalo.


       London Grill "Homeburger" man pasirodė puikus - nuostabiai pamarinuota vištienos krūtinėlė, tiesiog tirpstanti burnoje, nestandartinis salotų rinkinys (o ne įgrisusios Iceberg salotos), tinkamai paskrudinta bandelė ir labai geros bulvių skiltelės, kurios buvo gerai prieskoniuotos. Maniškis priekaištų neturėjo, tik apkalbėjom, kad būtų tobula, jei London Grill pasiūlytų burgerių su maltos, geros jautienos paplotėliu.



        Mano nelaimėlis vėrinukas su visais priedais pagaliau pasiekęs mano stalą irgi buvo neblogas - gerai iškeptas, bet jei tai buvo marinatas su spanguolėm, tai jų iš tiesų norėjosi jausti daugiau. Daržovių rinkinys buvo nemažas ir tikrai skanus -  marinuotos paprikos - super! Man patinka, kad garnyrų pasirinkimas tikrai įvairus ir subalansuotas lietuviškam skoniui.

        Apie Grizzly Grill plačiau esu rašiusi čia. Nors lankiausi čia ne vieną, ne du ir ne tris kartus, bet jų gaminami hamburgeriai (jie patys juos vadina sumuštiniais) nėra patraukę mano dėmesio. O šį kartą ėmėm ir apsilankėm tyrimo tikslais - reikia palyginti du konkurentus ir taškas! Man atrodo, nuotraukos kalba pačios už save ir man gaila, kad Grizzly Grill šiek tiek paleido vadžias kokybės atžvilgiu.



       Šio sumuštinio teko laukti beveik pusę valandos, matėm, kad iškepta mėsa laukė savo eilės, kol mergaitė gamino kitus patiekalus išsinešimui. Sumuštinį pagaliau gavom, bet praktiškai šaltą, bandelė absoliučiai guminė, mėsa (tiek vištiena, tiek maltos mėsos paplotėlis) be jokio išskirtinio skonio, jokio sūrio. Atskira kalba apie bulvytes fri - tai jau beveik tapo tradicija pas Grizzly Grill, kad jos patiekiamos šaltos, o šį kartą dar ir be jokių prieskonių ar bent jau druskos. Patarimas, nustokit daryt eksperimentus su keptom buvytėm, nes kiekvieną kartą užsisakydamas nežinai ką gausi: vieną kartą jos plonos ir lygios, kitą kartą pjaustytos dantytai ir kietos, trečią - subyrėjusios.

       Taigi, senbuviams teks pasitempti ir susiimti, nes kol kas naujokai London Grill stengiasi ir bando prisivilioti kuo daugiau klientų. Klaidų daro ir tie ir tie, bet kas neklysta? Tiesa ta, kad išlieka patys stipriausi, o gal visiems užteks vietos po saule?

Druska - London Grill visas patalpas buvo "užkvėpinę" smilkalais, apsidariau ar ne į indišką restoraną patekau. Asmeniškai mane smilkalų kvapas nejuokais erzina, sėdėjau ir raukiausi visą laiką. Grizzly Grill šį kartą teko sėdėti pirmame aukšte ir vėl išėjau 'prakvipus'. Merginos, nepatariu ten lankytis prieš einant pavyzdžiui į klubą, nebent norėtumėt aplinkiniams įsiminti dėl mėsa ir dūmais prakvipusių rūbų ir plaukų.
Cukrus - apsilankykit abiejuose restoranuose ir pasirinkite savo favoritą.


Linkiu 2014 - aisiais atrasti naujus skonius, mylėti ir būti mylimiems, dalinti pažadus ir juos vykdyti! Tikiuosi, kad ir toliau bendrausim ir draugausim.

Komentarai

  1. Grizzly, jau senai atleidę viską ką galėjo, maisto kokybė kritusi, padavėjos nors ir nuo pat pradžių buvo žiežulos, dabar išvis žiūri kaip į priešą. Teko pakomentuoti kokybės kritimą visais atžvilgiais jų facebook paskiroje, bet niekas nesureagavo.
    Prie to pačio rekomenduočiau apsilankyti Amber Grill ir paragauti jų firminio mėsainio ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtent, Grizlio padavėjos ir man vis papuola susiraukusios, net ko nors paklaust baisu, jau nešnekant apie malonų užsakymo priėmimą. Žodžiu, ne kažką pastaruoju metu...

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai