Crispy Chick - dar vienas žaidėjas fast food rinkoje arba lietuviškasis KFC

Vieta: Savanorių pr. 149, Kaunas
Meniu, darbo laikas: www.crispychick.lt
Alkoholis - Ne.
Dienos pietūs - Nėra, bet yra kompleksų rinkiniai.

       
        Niekas geriau neugdo valios, nei gyvenimas su žmogumi, kuris valgo, bet ką, bet kur, ir bet kada, o svarbiausia – NESTORĖJA! Taip ir ugdau valią jau kelerius metus, graudžiu labradoro žvilgsniu stebėdama, kaip brangiojo pilve dingsta naktipiečiai (tikrąja ta žodžio prasme), kaip majonezą jis tepa ne peiliu, bet kabina valgomuoju šaukštu, kaip filmo peržiūra tiesiog neįmanoma be pakelio čipsų, o Coca colą į mūsų namus pasirodo neša nykštukas, nes brangusis neprisipažysta iš kur tie tušti limonado buteliukai. Apie naujai atsidariusias fast food vieteles maniškis stebuklingu būdu sužino kone pirmasis, ir ką, mes ten keliaujame ragauti. Valgom abu, tik jis daugiau…kalti abu, bet jis vis tiek daugiau… 

       Pirmas įspūdis susidaręs apie šį KFC kloną - viskas čia kuklu ir nuosaiku. Interjeras paprastas, bet jaukus, jei tau 17 metų - prašom, gali sėstis ant sėdmaišio, jei esi su kostiumu, tau skirtos kėdės. Padavėja - pardavėja vienui viena, todėl priima užsakymą, nubėga į virtuvę, jį perduoda, tada atbėga pavalo stalus, surenka užsilikusias šiukšles, ir vėl stovi kukliai už prekystalio. Klientų nedaug...užėjo porą vyrų, greit pavalgė, matyt svajodami apie žmonos paruoštus ir vakare laukiančius kotletukus su bulvių koše, ir greit išėjo. Taip taip...norėdamas čia prisikimšti sočiai su 20-25 Lt neapsieisi, nors Lietuvoje įsigalėjęs supratimas, kad tokios vietos skirtos tik paužkandžiauti ir "palepinti" save karts nuo karto riebiu fast food ir tiek.


        Tai kas matyti nuotraukoje kainavo apie 20 Lt. Mažas vištienos sumuštinis (3,95 Lt) man šiek tiek priminė Hesburger gaminamus - salotos lapas ir daug majonezo, lašelis pomidoro padažo ar griežinėlis pačio pomidoro būtų stipriai pataisę reikalus. Nors tiesa panašus sumuštinis meniu yra, tik jo kaina jau 5,95 Lt. Vadinamieji aštrūs sparneliai (7,45 Lt už 5 vnt.) - vėl gi buvo tokie kukliai aštrūs, kad ir vaikai galėtų valgyti kiek tinkami. Turiu pripažinti, kad pati vištiena tikrai sultinga, minkšta, ir kone krenta nuo kauliukų, nors pats paviršius rodės esąs gerokai apskrudęs ir prisigėręs aliejaus, todėl riebu, stipriai riebu...



Druska - neparklupdė manęs ant kelių Crispy Chick, neprivertė dievagotis, kad nieko skaniau neesu valgius, bet nebuvo ir blogai, kartais galima.
Cukrus - patiko tvarkinga, jauki aplinka, pasirūpinta servetėlėmis riebiems pirštams nusivalyti. Mano brangiausiam patiko ir maistas ir bendras įspūdis jam geras liko, sakė, kai žiūrės krepšinį su draugais būtinai pasiims kokį vištienos kibirėlį iš čia, ir mūsų,moterų, neerzins, valgys vieni.


Komentarai

Populiarūs įrašai