Jurgis ir Drakonas - herojai buvo Kaune, ar spėjot juos aplankyt?

Vieta: visą vasarą Jurgio ir Drakono picas rasite Vilniaus g. 41, Vilniuje, o visa informacija apie tai, kur jie dar pasirodys skelbiama Facebook.
Internete: www.facebook.com/jurgisirdrakonas
Pasirinkimas - kelių rūšių picos.


                Parašyti, pasidalinti nuotraukomis, pakomentuoti ar parekomenduoti Jurgio ir Drakono picas tapo garbės reikalu...ir mada. Ir gerai, jei galima dalintis ir skelbti apie kažką kas yra super duper, tai kodėl to nedaryti?
        Daugiau ir gražiau jų išliaupsinti, nei tai jau padarė laukinės žąsys čia, storas pomidoras čia, supper Lithuania čia, jau negalėčiau ir pripažinkim - nesugebėčiau, todėl trumpai ir aiškiai mano įspūdžiai keliais punktais:
1. Kokio mielumo ir entuziazmo ten dirbantys žmonės! Šypsosi, šnekina ir primygtinai pataria picą valgyti vietoje, kol ji tik dar dar iš krosnies. Kepėjai, ir tie šypsosi...ir tu jiems šypsaisi, ir merki akį, taip ir laukimas neprailgsta.
2. Blogiausias dalykas tas, kad tik įsibėgėjau valgyti, o pica jau baigėsi. Arba aš esu apžora arba pica iš tiesų yra per maža pavalgyti, net nebūdama labai alkana, suvalgius visą picą, jaučiausi tik užkandusi. 
3. Su kainom Jurgis ir Drakonas pataikė į dešimtuką, mano nuomone jos prieinamos visiems. Asmeniškai aš tikėjausi didesnių kainų, nes tai juk nauja, madinga, ant bangos, kokybiška ir t.t., todėl turėtų ir kainuoti daugiau, vien, todėl, kad imtum vertinti, jog valgai tikrai išskirtinę picą, bet džiugu, kad ponas savininkas neužkėlė nosies, ir kainų iki aukštumų aukštumėlių. 
4. Mes valgėm Margherita (su buivolės pieno mozarela 15 Lt) ir Nduja (su aštria itališka tepama dešra 20 Lt) picas, ir man kaip aštrumos mėgėjai antroji buvo tobula. Kartočiau ir kartočiau, kol tik picą ir besapnuočiau (čia toks lyrinis nukrypimas)... ir tie traškūs duoniniai picos krašteliai,mmm...ai, bet ką čia pasakoti, raskit juos ir ragaukit.
5. Jurgiui ir Drakonui linkiu užkrėsti visą Lietuvą savo picomis, ir pakeisti kietakakčių lietuvių skonių receptorius taip, kad tinklinių picerijų savininkai verktų prisiminę laikus, kai pigiausias fermentinis sūris ir majonezinis padažas ant picų, buvo tobulas derinys nešantis užtikrintą pelną. 





Komentarai

  1. Pries visokios mados 'uzejimus' - ypac jei del AU liaupsiu - as piestu, ber Jurgis ir Drakonas... na, tiesiog labai jau gerai.

    PS: gal vis tik buvot alkana, as ta astria vos iveikiau. Arba Jus apvalge porininkas :) Is patirties zinau - pasitaiko...

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai