Viva Kaunas - kai jau blogai, tai blogai

Vieta: Tvėrių g. 23, Kaunas.
Internete: https://www.facebook.com/pages/Viva-Kaunas/276752562480346 
Pasirinkimas - picos, sumuštiniai, kebabai.

       
       Na gerai, pradėsiu šį kartą nuo reziumė - idėja gera, išpildymas - klaikus. Nutarėm su drauge susibėgti neseniai atidarytoje kavinėje Viva Kaunas, taip taip, toje pačioje kuri turi didelę terasą pakibusią virš Milikonių kalno skardžio.


       Deja, tą dieną lijo ir visi staliukai lauke stovėjo vieniši, bet viduje kone sangrūdis, bet mums pasisekė ir staliukas atsilaisvino. Turiu tokią ydą, praeidama pro šalį visada pasižiūriu į žmonių lėkštes, šį kartą dauguma žmonių valgė picas, ir tik vėliau supratau kodėl. Padavėjos visai mielos, bent jau tiek, kad ispėjo jog šviežiai spaustų sulčių neužsisakinėtume - baisiai neskanios, mat! Vartom meniu, kuris pasirodė toks varganas ir niekuo neypatingas, kad kone sunkiai skiriasi nuo geros kebabinės siūlomo asortimento - kebabai, sumuštiniai, kelerios salotos. Picų, kurios pasirodė vienintelis rimtesnis valgomas dalykas, nenorėjom, todėl supratom, kad pietauti čia neliksim. O, kad jau atėjom, tai nors kavos (latte kava 5 Lt) išgersim su obuolių pyragu (8 Lt).


       Kava buvo per karšta, toks 'baby milk', bet geriama, o štai pyragas ir vėl nesėkmė. Ir ledų įdėjo, ir šokoladu pašlakstė, ir pudra pabarstė, o kaip neskanu taip neskanu. Kokia ten masė buvo pyrago viduje iš vis nesupratau. Kažin kepėjai patys ragavo savo nevykusio eksperimento "Obuolių pyrago" tema?



       Išvada buvo ta, kad mielai sėdėtume šiltą vasaros vakarą terasoje su vyno taure virš apšviestos kone viso Kauno panoramos, bet ne daugiau, nes viduje mėlynai raudonai juodas burbulinis interjeras labai jau nemalonus akiai. O gal tokia ir buvo savininkų idėja, atėjai, užkrimtai greito maisto ir ačiū, viso gero, užleiskit staliuką kitiems, trokštantiems pasigerėti vaizdu.

       Na ir žadėtuosius prizus nori padovanoti: Julijai (VMG pavasarinį žurnalą), treshneei (žurnalą "Virtuvė"), Kotrynai Lisenkaitei (žurnalą "Virtuvė"). Mielosios, lauksiu Jūsų adresų elektroniniu paštu maistodiletante@gmail.com. Dar kartą ačiū VISIEMS, kad esat kartu.

Komentarai

  1. Labai prajuokino padavėjų perspėjimas :D Bet kaip gali būti šviežios sultys neskanios, kalio permanganato ar sieros rūgšties pripila?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kol nepakeis viso personalo, tol Viva Kaunas bus viena blogiausiu Kauno kaviniu

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai