American pizza - ragaujam po ilgo laiko, arba tinklinių picerijų picos verkia kamputyje

Vieta: Kuršių g. 7 ir Vytauto pr. 60, Kaunas.
Internete: www.americanpizza.lt
Pasirinkimas - picos, salotos, užkandžiai.

   
       Nauji metai, nauji lapai. Taip taip, kurgi ne - viskas taip pat, jei ne dar blogiau. Apsivertus darbais, vis dar stora (na nevarau Dievo į medį, bet vistiek), ir vis dar ne 100 proc. laiminga. Yra kur stiebtis...O kol viskas yra kaip yra, savaitgaliais mes kviečiamės picas į namus, ir dėl to labai stipriai nesigraužiam.
       American pizza buvom pamiršę, bet va ėmėm ir prisiminėm - pasiskambinom, užsisakėm, sulaukėm po pusės valandos, kaip ir žadėjo. Ištesėjo. Ėmėm dvi vidutines picas (42 cm dydžio) - Vulkano (5,50 euro) ir Amerikietišką (5,79 euro).

Amerikietiška pica

       Jau kuo kuo, bet produktų trūkumu ant picos pasiskųst, tai jau niekaip negalėtum. Kas pažadėta, tas ir buvo uždėta. Jei dar yra žmonių užsisakinėjančių picas is Čili, Charlie, Can Can, tai prašom pažiūrėt į mano foto ir pamatyt, kai atrodo produktais nuklotos picos, nes tokių tinklinėse picerijose nebūna. Sakot nusišneku? Prašom jungtis prie puslapio čia, kur žmonės dalinasi savo nuotraukomis ir "džiaugiasi geru maistu".

Vulkano pica (tikrai aštri)
       Nėr daug ką čia dėstyt - picą gavom laiku ir šiltą, produktai buvo švieži, persivalgėm visi keturi valgiusieji. Na gerai, viena pica nesigavo tobulai apvalaina, bet ai, tai skoniui nepakenkė. American pizza atsidarė dar vieną naują piceriją Vytauto prospekte Kaune, dar neišbandėm, bet pažadėjom sau tokiam ilgam laikui American pizza nebepamiršt, o dar ir kitiems, picų mėgėjams rekomenduosim.

Komentarai

Populiarūs įrašai