Capo - itališko maisto invazija į Kauną tęsiasi

Vieta: Palangos g. 9, Kaunas.
Pasirinkimas - itališka virtuvė.

 
             Ir ką aš daryčiau be Facebook? Ogi, praleisčiau visas naujienas ir sėdėčiau, kaip tundra neturėdama supratimo, kas kur atsidarė, ar dar atsidarys. Taip buvo ir su Capo, kažkas iš draugų paspaudė "like" ir vualia, tu irgi jau žinai, kad čia kažkas naujo ir įdomaus.
       Dėkojom visiems Dievams, kad sekmadienio popietę mums su drauge atsirado laisvas staliukas, labai jau mes norėjom tų išgirtųjų picų paragaut. Kadangi sėdėjau prieš duris mačiau, kad žmonės čia plūsta, ir jauni ir vyresni, ir su šunimis, ir be, bet dauguma likdavo it musę kandę, nes gi nerezervavai staliuko, vietos negausi. Kad tą dieną mums sekėsi, įsitikinau ne kartą.


       Aplinka labai miela ir maloni akiai, švelnūs tonai, minkšti foteliukai, bet jei mėgstat privatumą, tai čia jau plačiai nepasėdėsit, staliukai labai arti vienas kito. Galėsit draugiškai pabendraut su kaimynais. Mes nebendravom, mes tik klausėm iš aplinkinių besipilančių skundų - dėdė verslininkas negavo savo coca colos, todėl garsiai apie tai pareiškė kone visam restoranui, suplukusi padavėja pasistengė, kuo greičiau ją pristatyti. Visai šalia mūsų sėdinčiai porelei neišlaikė kantrybė, kai mes vos atėję, ir vos vos palaukę, gavome savo picas per 20 minučių, jie gi pasiskundė, kad sėdi valandą laiko ir nieko. Dar vienas staliukas raukėsi gavę makaronus, kurie buvo guminiai, čia jie taip sakė, tai pačiai vargšei susinervinusiai padavėjai. Trys skundai, per keliolika minučių, imi galvoti, kad kažkas čia ne taip...
        Bet nieko, mes sėdėjom laimingos ir patenkintos, mums nieko netrūko, o gal mes tiesiog buvom labai geros nuotaikos. Taigi apie picas - ar likau labai sužavėta bendru skoniu? Radau ir pliusų ir minusų, nes visko ant picų tiesiog buvo per daug, kas savaime, kaip ir nebūtų minusas, bet kai padas dingsta po sūrio ir kitų produktų koše tai jau nebe pica. Patys Capo gi sako, kad picas jie kepa pagal sicilietišką receptą, užtai, picos yra tokios kokios yra. Produktų kokybė mane sužavėjo. Mes ragavom dvi picas Rucoliana (pomidorų padažas, mozarela, vytintas kumpis, rukola, parmezanas, 6,9 euro) ir Quattro Stagioni (pomidorų padažas, sūris, bekonas, pievagrybiai, artišokai, ančiuviai, 7 eurai).
 


       Picų dydis toks, kad ją įveikti moteriai praktiškai neįmanoma, todėl ne nuo vieno staliuko, picos keliavo į dėželes, ir į namus. Pasitarę su drauge nutarėm, kad tikrai, dar grįšim, nes picos mums išties patiko, o ir desertai, kai bebūtų gaila, liko neragauti, nes tiesiog nebetilpo.



Cukrus - jie siūlo ir dienos pietus už 6 eurus (sriuba, karštas patiekalas ir desertas), jei pabodo karbonadai su bulvių koše - išbandykit.
Druska - nesugebėjimas susitvarkyti su netikėtai užklupusia sėkme, žmonės veržiasi, o kolektyvas ne visai pasiruošęs ta minia tinkamai pasirūpinti.

Komentarai

  1. Manau, kad baro dizainas turėtų būti kitoks. Asmeniškai man, tai labai įspūdingai atrodo raudona spalva, tiksliau ne tiek įspūdingai, kiek prabangiai. Manau, restoranai/barai turėtų orientuotis į tokias spalvas.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai