Pilies sodas - testuojam burgerius madingoje vietoje

Vieta: Pilies 12, Kaunas.
Internete: www.facebook.com/piliessodas
Pasirinkimas - grill patiekalai, burgeriai, tradicinė virtuvė, žodžiu nuo...iki...

   
       Ką darai, daryk gerai, bet mūsų gi restoranai - naujokai nori daryti gerai viską. Susikuria tokios apimties siūlomo maisto meniu, kad nebesugeba gerai išpildyti, ir dažniausiai išėjus iš tokio restorano supranti, kad kažką valgei, bet nieko išskirtinio, apie ką imtum pasakoti norėdamas kam nors sukelti alkį. Mano antroji pusė linkusi vaikščioti į jau patikrintas ir pamėgtas vietas, o tuo tarpu aš jį vis tempiu, kur nors, išbandyti ką nors. Taip mes atsidūrėm Pilies sode, kad ši vieta bus populiari kokį maistą begamintų, ir kokius gėrimus bepilstytų, ir taip aišku. Madinga vieta, su madingais žmonėmis. Neblogos pajėgos sutelktos į aptarnavimą, todėl kiek mačiau, nei vienas staliukas neliko nepastebėtas.


       Pavartę meniu, kažkodėl apsistojom ties burgeriais. Chicken burger (5,5 euro) - labiausiai vykęs dalykas, visame šitame darinyje pasirodė bandelė - minkšta, salstelėjusi ir tirpstanti burnoje. Gi maltos vištienos paplotėlis skanus buvo pirmus du kąsnius, vėliau per sūrus.Šoninės trupinėliai buvo sumaišyti su padažu ir užtepti ant bandelės. Suma sumarum - burgeris valgomas, bet kartot nenorėčiau. Dabar prie bulvyčių - keliolika pačių pigiausių šaldytų french fries is Cento parduotuvės. Seriously? Jei jums gaila tų bulvyčių, tai gal nejuokinkit žmonių, ir vis jų neneškit. Apsieisim...


       Ogi, mano kompanjonas, visai man netikėtai savąjį Fish burger (5,9 euro) ėmė ir išgyrė - suderinti ingredientai, gerai iškepta lašišos filė, skanus kaparėlių ir wasabi krienų majonezas. Sakė su malonumu užsisakytų dar kartą. Tai va, žinok, žmogau, kaip reikia padaryt gerą pasirinkimą.


       Desertui gi mums betrūko tik spurgų - Holy Donut, tariau? Holy Donut! Ir neapsirikom, nors kaina ir nėra labai jau maža (1.1 euro), bet už šias tiek mokėti negaila - šviežutėlė, traški iš išorės ir minkštutė viduje, visai neriebi, glaistai irgi puikūs, kitur ragautų spurgų glaistai buvo šleikščiai saldūs, o čia gi pats tas. Žodžiu, nudžiugino, ir nutarėm, kad grįšim dar, nes spurgos vertos nuodėmės (tik kodėl jos tokios kreivos - šleivos, ir ne vienodo dydžio?).



Komentarai

  1. Tai koks galutinis verdiktas pilies sodui? :) Mes ir pries keleta dienu uzsukom vakare, bet ne maisto isbandyt, nes jau gan velu buvo berods 10 vakaro, o tiesiog pasimegaut gerimais. Aptarnavimas tragiskai letas, nors jau ne vakar atsidares Pilies Sodas, bet padavejai atrode pasimete lyg visi pirma diena dirbtu. Vien jau kad priimtu uzsakyma laukeme gera pusvalandi, ir taip kiekviena karta ka nors pridejus prie uzsakymo ar galu gale paprasius saskaitos reikia ilgai ir nuobodziai laukti. Zodziu, i tokia vieta grizciau tik pasimegaut gerimais, kuomet niekur neskubi ir tiesiog su draugais atsipalaidave plepi ir laukimas ne toks pastebimas. Nes uzsisakius maisto tai jau isivaizduoju, kad gali 3 kartus prarasti alki ir vel isalkti kol pagaliau savo lekstes sulauksi.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Teko vakar apsilankyti, norėjom pasėdėti prie vyno taurės ... Susidarė toks įspūdis, kad mes trukdom kolektyvui. Antrą kart neičiau :(

    AtsakytiPanaikinti
  3. Buvom 2kartus ir abu nusivylem tiek maistu tiek aptarnavimu. O mesainis su visiskai zalia mesa buvo kazkas uau laukem valanda ir net neatsiprase.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai