Michelle picerija - jūs gaunate 3 - taip, ir 3 - ne!

Vieta: Rotušės a. 3, Kaunas.
Internete: https://www.facebook.com/michelle.kaunas
Pasirinkimas - picos.
 
        Jaunimėlio pamėgto, bet užsidariusio G-loft patalpose, ėmė ir atsidarė posh picerija. Nei ji ten posh, nei ką, bet tokį įspūdį stengiasi sudaryti. 3 punktai kas tiko ir patiko, ir 3 punktai, dėl ko ten negrįžčiau, o kaip jau jums susirodys apsilankius, prašom pasidalinti komentaruose.
Patiko:
1. Aplinka - apgalvotos smulkmenos - taurės, įrankiai, servetėlių dėžutes. Labai jauki terasa, šiltais vasaros vakarais ten galėtum chillint valandų valandas. Neįkyri muzika.
2. Aptarnavimas - jaunos, mielos, besišypsančios mergaitės, sukasi kai bitutės, jei yra žmonių maisto tenka palaukti, bet tai jau ne padavėjų problema. Nepamiršta prieiti, paklausti ar viskas gerai, ar nieko netrūksta, tuščios taurės ant stalo taipogi neužsistovi.
3. Publika - tvarkinga, netriukšminga 30-mečių ir virš, jokio žalio jaunimėlio.



Nepatiko:
1. Tai kad nepraėjus nei minutei nesutiko pakeisti užsakymo, atseit virtuvė tik gauna ir jau gamina, Taip taip, kurgi ne.
2. Maistas - meniu iš pradžių pasirodė labai patrauklus, visi aprašymai skambėjo įtikinamai, patiekalai atrodė ne bet kaip sudėtas, o išieškotas darinys. Nors kokie patiekalai? Čia karaliauja picos.


Ar jums iš pica irgi primena kažką iš gruziniškų kepinių serijos? Ąš suprantu, kad rankų darbas šiuo metu trendina, bet gal  nereikia taip persistengt su picos forma? "Barbecue Carne de Mailia" (6,50 EUR) - arba pica skenduolė, nes padas pranyko pomidorų padažo jūroje, kraštai nei įpjaunami, nei įkandami.


"Michelle" picai (7,50 EUR) pasisekė labiau, buvo pagirta ir pamėgta. Įdomus saldaus (figų džemas) ir sūraus (Parmos kumpis) derinys. Nors picoje turėjo būti trijų rūšių sūris, bet ricotta čia užėmė garbingiausią vietą, kažkaip kitų sūrių nei mačiau, nei užuodžiau. Ta pati problema su padu - neįkandamas. Ragauti užkandžiai - sūrio (3,50 EUR) ir bulvių spurgytės (2,20 EUR), dingo nuo lėkštės piršto prisilietimu, ypač maža porcija ir neįsimenamas skonis.
3. Kokteiliai - sorry, bet toks vaizdas, kad juos kažkas nupylė benešant, gauni taurę kuri kone daugiau tuščia nei pilna. Ragavome kelis kokteilius, ir visi ragavusieji skundėsi lyg skiestu skoniu, jokio alkoholinio sodrumo. Sunkokai jiems sekasi su kokteiliu plakimu.


       Grįžčiau tik dėl jaukios aplinkos, pasisėdėti su draugų kompanija, pasiėmus butelį vyno. Kažkokią trauką Michele turi, bet vis tiek picos valgymui rinkčiausi Capo ar Trattoria Piccola Italia.

Komentarai

Populiarūs įrašai