Opandanekanda - arba, o pandai, kol kas dzin ant klientų

Vieta: Kurpių g. 26, Kaunas.
Internete: www.facebook.com/Opandanekanda-162001064137051/?fref=ts
Pasirinkimas - picos, burgeriai, grill patiekalai.
 
        Įkvėpimas rašyti kartais ateina ir išeina, tinklaraštis ilgą laiką tylėjo, bet jis niekada nebuvo užkaltas lentomis. Žmonės vis dar užeina, skaito, palieka komentarų. Kažkodėl smagiausia yra rašyti apie tas vietas, kurios tik tik atsidarė, dar nėra labai žinomos, ir daugumos aplankytos. Opandanekanda mes davėm du šansus. Ar tai taps nuolatine lankymosi vieta? Deja, labai abejoju, bet apie viską nuo pradžių.


       
        Pirmą kartą užsukome antrą atidarymo dieną, jau gerokai į vakarą, padavėja informavo, kad maisto dar leis užsisakyti 15 minučių, kas mus didžiai nudžiugino. Čia beveik tas pats, kas atėjus į Maximą, ji tau leidžia joje apsipirkti, tai kaip nesidžiaugsi? O, bet, tačiau, padavėja palikus meniu ėmė ir dingo, lygiai tom pačiom 15 minučių. Jetau, jetau, kaip sunerimom, tai kaip su tuo maistu? Ėjom prie baro, kur metus mobilųjį telefoną padavėja atėjo mūsų aptarnauti. Čia ir prasidėjo: burgerių nebeturim, to nebeturim, ano nebeturim. Užtai picų - turim!!! Va čia ir atėjo nušvitimas, kodėl visi valgė tik picas mums įėjus į vidų. Maniškis visgi besiraukydamas užsisakė firminę picą Opandanekanda (6.50 €), aš nutariau rinktis tik desertą - airišką obuolių pyragą (3 €).
Picos valgytojas vos paragavęs picos ėmė skųstis, kad trūksta skonio, o jo neturėtų trūkti, kai sudėtis turtinga viskuo - padažas, bazilikas, mocarela, parmezanas, plėšyta jautiena, chorizo dešra, raudonasis čederis, česnakinis aliejus. Paklausite, kurioj vietoj bazilikas ant picos? Aš irgi nežinau. Raudonojo čederio irgi nepastebėjau, bet juos pakeitė raudonieji svogūnai, ai matyt dėjo ką turėjo... Padas storokas, o picai vėstant dar ir kietas darėsi.


         Mano desertas buvo labai gardus, su trupininiu - griliažiniu pagrindu, ir kreminio sūrio sluoksniu, ir tik pačiame viršuje lyg trintų obuolių užuomina. Ar tai obuolių pyragas? Labai pasiginčyčiau, bet matyt, tai obuolių pyragas nemėgstantiems obuolių.



       Antrasis kartas Opandanekanda mums nutiko ir vėl sekmadienį, šį kartą pietų metu, ir ėjom viltingai nusiteikę, kad burgerių tikrai gausim. Ir gavom...bet tik po to, kai pasėdėjom prie staliuko gal 15 minučių, tada patys atsinešėm meniu, ir buvom beeiną užsisakinėti maisto prie baro. Pameta matyt klientus iš akių aptarnaujančios mergaitės, nors paskui mūsų nepamiršo, ir nematomi nebesijautėm. Burgeriai su jautiena (5.50 €) - skaniai suvalgėm, susižvalgėm, susilinksėjom, kad buvo sotu, ir tada vėl paėmėm meniu norėdami deserto. Ir še tau, dar kartą paskaitėm burgerio aprašymą, deja deja, bet mūsiškiuose nebuvo nė kvapo pelėsinio sūrio, jelapeno, marinuotų svogūnų, užtai vietoj to buvo šoninės ir čederio sūrio. Chhmmm, sukom galvas, ar čia vadinasi užsisakyk maistą - gauk siurprizą iš virtuvės, ar ir vėl pas juos daug kas baigėsi? Ar jie meniu išspausdino vienokį, o gamina kitaip? Vienaip ar kitaip, burgeriai buvo verti dėmesio, o bulvytės įspūdžio nepaliko.


         Ar desertas "Štai ką radom pandoje" (3.50 €), buvo tai kas ir turėjo būti nežinau, nes deserto aprašymo meniu nebuvo. Iš esmės, tai tik berods maskarponės kremas su uogiene šokolado sferoje, patupdytas ant griliažinių trupinių, kurie man labiausiai ir patiko, gal dėl deginto cukraus skonio. Šokolado norėjosi geresnės kokybės, nes šis šiek tiek vėlėsi burnoje.

Cukrus - neužlankstytos kainos. Meniu yra iš ko pasirinkti ir vegetarams.
Druska - būkit geri, ką rašot meniu, tą ir patiekit, o jei jus, ingridientų stoka užklumpa netikėtai, tai įspėkit klientus, kad laukia siurprizas.Vualia! Būtų malonu, kad nereiktų eiti aptarnaujančio personalo ieškotis patiems.

Komentarai

  1. confirmed. shiandien ten buvau pirma karta, antro karto (skirtingai nei texto autores atveju) nebebus. kiaules shonkaulius matyt savaite dzhiovino. steikas - tai tokia nedidute tablete ish mesos. darzhoves grill - nesusitpratimas ant lekshtes dugno.
    burgeris su jautiena buvo nieko. interjeras irgi nieko. oficiantes - trejetukas su pliusu. rusio lygyje kazhkodel dvokia.
    zhodzhiu kazhkokia nesubalansuota vieta...

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai