Kas pusryčiams?? Sveiki keksiukai! Be pieno, miltų, cukraus, riebalų...

SVEIKI 3 INGREDIENTŲ KEKSIUKAI
Nežinau kaip Jums, bet man svyra rankos ką nors gaminti, jei recepte ingredientai vardinami dešimtimis, reikia ir to, ir to, ir ano...ir dažniausiai gaunasi, kad vistiek gamini iš to, kas yra šaldytuve. Žodžiu, trumpi receptai mano mėgstamiausi, o šitas iš vis favoritas. Keksiukams Jums reikės:
*3 M dydžio kiaušinių
*3-4 bananų
*Stiklinės migdolų miltų (migdolus susimalu pati, kelios minutės ir ready, o ir kainuoja pigiau).
Kiaušinius išplakite, sudėkite bananus, sutrinkite šakute ar blenderiu, suberkite migdolų miltus. Konsistencija turi būti neriebios grietinės, ir lengvai slysti nuo šaukšto. Migdolų miltų visada galima pridėti papildomai.
Viskas! Nebent norit skaninti (įtarkuoti apelsino žievelės, įdėti riešutų sviesto, džiovintų vaisių...) papildomai ar puošti, ką šį kartą dariau ir aš. Kepiniams naudoju šokoladą iš Lidl puikaus skonio, sudėtyje nėra jokių pieno produktų ir 200g plytelė kainuoja apie eurą! Riešutus, beje irgi perku iš Lidl, tenkina kokybė ir kaina.
Keksiukai nėra tie puručiai, kurių galima suvalgyti iš karto penkis, šie yra rimtesnės masės, drėgni, labai jaučiasi riešutai, be to labai sotūs, ir porą tokių su kava, pilnai atstoja sveikus pusryčius (aš dažniausiai skubėdama prigriebiu į darbą).

Maisto Diletantė

#lengvireceptai #keksiukai #lidl #lidllietuva #skanu




Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai