Piccolini Klaipėdoje - vasara lėkštėje ir širdyje

Vieta: Sukilėlių g. 6, Klaipėda.
Internete: www.facebook.com/Piccolinirestaurant
Pasirinkimas - picos, grill kepsniai.

Į Klaipėdą užsukom visai netikėtai ir išalkę, todėl nespėjau, nei pasidomėti, nei paskaityti, kas naujo ar įdomaus čia dedasi maisto pasaulyje. Labiausiai mus patraukė Piccolini restorano (save jie pozicionuoja kaip - family style restaurant) lauko terasa, pavarčius meniu, radome sau priimtinų pasirinkimų.
Reklaminis stendas skelbė, kad šiandien jie kepa amerikietiškus bynelius (kas būtų tobulas pasirinkimas sekmadieniui), bet mūsų apetitas buvo didesnis, todėl be ceremonijų užsisakėm po karštą patiekalą iš mėsos. Klaipėdiečiai, jums pasisekė, kad vasarą lėkštėje galite rasti Piccolini restoranas Klaipėda Hands down, tai buvo skaniausiai paruošta vištiena ever! Ingredientų begalybė (vištiena įdaryta špinatais, graikiniais riešutais ir mozzarella sūriu, su karamelizuotomis daržovėmis, kokosų padažu ir morkų - apelsinų piurė, 8,50 €), bet viskas kartu grojo tobulai 👍☺️ Vištieną perkepti vienas juokas, bet panašu, kad žmogus stovintis prie virtuvės vairo žino ką daro.


Gi, mano gyvenimo vyro pasirinkimas buvo paprastesnis, o ir mandri karamelizuoti dalykai jam nelabai prie širdies. Jo pasirinkimas buvo - sprandinės kepsnys su griliuje keptomis daržovėmis, gravy padažu, bulvėmis ir žiedinio kopūsto piurė (irgi 8,50 €). Nežinau, kaip vyrai sugeba visą savo nuomonę sudėti į vieną žodį - skanu, ir nieko daugiau neišpeši 😶


Po košmaro HBH Palanga (apie tai bus atskiras įrašas), apsilankymas Piccolini restoranas Klaipėda buvo atgaiva širdžiai. Grįžčiau pati ir rekomenduočiau kitiems!

🏖️

Maisto Diletantė

Komentarai

Populiarūs įrašai