Bella Italia - tas pats ponas Romano, tos pačios picos

Vieta: S. Daukanto g. 14, Kaunas.
Internete: www.pasromanopaolo.lt
Pasirinkimas - visi ten eina dėl picų.


       O kur Jūs valgot Kaune picas??? Paskutiniu metu, pastebiu 3 picerijų tendencijas: pirmoji, tai kai picą bandoma pateikti, kaip prabangų/brangų patiekalą (Capo, Jurgis ir Drakonas, Bless Pizza, 400laipsnių, Buon Giorno), antrieji gi kepa picos parodijas - ingredientų labai gaili, bet duoda daug visokių 'skaniausių' padažų iš plastmasinio butelio (Čili, Can Can, Charlie, Pizza Jazz), prie šių priskaičiuočiau ir picų į namus kepėjus (Bzz pica, American pizza, Tavo pica, Antras aukštas, XL pizza ir taip be galo...), kainos ir picų skonis čia praktiškai pas visus vienodas, ir trečioji kategorija - mohikanai (Bella Italia, Arena Pizza, Milano picerija), einantys tuo pačiu keliu, kaip prieš 10 metų, taip ir dabar, bet gali būt tikras, kad čia pavalgysi sočiai, sąlyginai pigiai, o skonis praktiškai niekada nesikeičia, nebent picų kepėjas labai stipriai sufeilintų...
      O, dėl to, kad karts nuo karto, apsilankau Bella Italia, tai kaltinu nostalgiją, kutena jinai man širdį, nes ten viskas primena studentavimo laikus, grupiokų susitikimus, pasimatymus, įvairius šventimus. Didelės picos ten vis dar didelės, jei su mėsa, tai jos ten tikrai yra, ir ne 3 griežinėliai saliamio, jei su daržovėm, tai visa pica jomis ir padengta. Jei valgom dviese, tai visada dar nešamės namo, nes niekaip neįveikiam. Pats ponas Paolo vis dar pats pasitinka svečius ir vis dar atrodo, kad šypsosi ir džiaugiasi nuoširdžiai. Blogiausia dalis, kad nebeduoda skaniųjų spurgyčių, o galėtų, niekur Kaune tokių nebūdavo ir nėra.


        Šiek tiek juokinga, kad jie vis dar žaidžia su savo užrašu apie picas su 50% nuolaida, gal ir veikia, kai matai, kad šeimyninė kainavo 24 eurus (!), o dabar tik 12 :)

Maisto Diletantė

Komentarai

Populiarūs įrašai