Grizzly Grill – valgom ne pirmą kartą (šį kartą su foto)

Meniu, darbo laikas: Grizzly Grill Facebook puslapyje.
Užsakymai į namus: Taip.
Drive in: Taip.

Šis mano apsilankymas Grizzly Grill berods ketvirtasis, tik šį kartą apsiginklavus fotoaparatu. Apie pirmą apsilankymą skaityti štai čia:
http://maistodiletante.blogspot.com/2011/05/grizzly-grill-apie-maista-ir-kvapa-rubu.html



Taigi fotoreportažas tiesiai iš Grizzly Grill.
Sekmadienio pavakarys, lauke lynoja, taigi visi staliukai lauke ir terasoje tušti, einame į vidų. Lauke šaltoka...imame sriubos- šiandien burokelių – tinka (3,90 lt). Aš dar imu Cezario salotas su maža vištienos porcija (8,50 Lt), kolega teiraujasi naminių dešrelių, bet jų eilinį kartą nėra. Ar jų išvis kada būna? Na, jei jos tokios populiaros, tai kodėl nepateisinami klientų lūkesčiai ir dešrelių nepagaminama daugiau? Padavėja – maisto gamintoja (taip taip merginos Grizzly Grill ir priima užsakymus, ir nešioja maistą, pilsto sriubą, verda kavą, gamina salotas, dėlioja į lėkštes kepsnius) pasiūlo maltos mėsos vėrinuką (8,90 lt), sako panašu į dešreles, rodos kolega pasidavė įkalbinėjimams.
Grizzly Grill jau atsidarė Drive In langelį ir spėkit kas greičiau gavo maistą ar mes atėję užsisakę, atsisėdę ar žmonės privažiavę su mašina tuo pačiu metu kai mes įeidinėjome pro duris. Visų pirma žmonės mašinoje lauke, kol padavėjos – maisto gamintojos, priiminėjo užsakymus iš žmonių viduje. Tada pirmiausia maistas buvo gaminamas žmonėms viduje, t.y. tiems kurie pirmiau užsakė. Ir mes jau valgėme, kuomet Drive In žmonėms buvo pradėti gaminti mėsainiai. Chmm...nepasiteisinęs dalykas...kol kas. Prie Drive In turėtų dirbti dar bent vienas žmogus, žodžiu yra kur tobulėti.
Grįžkime prie mūsų maisto, patiektas sriubos dubenelis tikrai didelis, sriubą skani – pliusas.



Salotų porcija irgi labai nemenka – salotos nepžliugę, traškios, padažas puikiai suderintas, nors iki tikrų Cezario salotų toli, bet tebūnie tai Grizlio variacija Cezario salotų tema. Vištiena su kario marinatu minkštutė ir puikiai papildo salotas, kuriose dar randu moliūgo sėklų. Nieko prieš!



Kolega taip pat patenkintas savo porcijos dydžiu – pavogiau keletą bulvių puselių, šį kartą jos buvo karštos niam niam. Ragavau ir vėrinuko – sausokas, bet skanus, daug prieskonių, sotus.



Nors yra minusų, bet svarstyklių lėkštelė vis tik nulinko į gerąją pusę, žmonės stengiasi, o mes palaikome!


Pipirai – jei atvyksite vakarop, kai kurių populiarių patiekalų jau gali nebebūti.
Druska – į Grizzlio Drive In kol kas tikrai nevažiuočiau.
Cukrus – kainos, maisto kokybės ir porcijų dydžio santykis puikus.

Komentarai

  1. Atsakymai
    1. Indre, na dabar jau skelk savo nuomonę :)

      Panaikinti
    2. Na tai štai: maistas skanus, sotus, neprastas. Kaina ir kokybė atitiko. Bandėm iešmelių rinkinį dviems - išėjom pūkšdami :}
      Nuvylė: užsisakymas prie baro (tikėjau bent paprastos kavinės stiliaus, nes pripažįstu ano tavo įrašo nebuvau paskaičius), atnešė jau kiek pravėsusias bulves, tad valgymo pabaigoj jos buvo jau per sprangios (aišku gelbėjo padažas). Bet šiaip mėsa skani, iškepusi, daržovės šviežios ir traškios, Grimbergenas gera kaina - žodžiu sočiam skrandžiui pats tas. Manau grįšiu išmėginti mėsainių :)

      Panaikinti
    3. Indre, puikumėlis, kad nelikai nusivylus, taip maistas ten paprastas, ne ypač išradingas, bet man nėra pasitaikė, kad būtų nešviežias ar neskanus.

      Beje teko ragauti vieną patiekalą iš naujienų - kalakutienos vėrinukus su Yakitori padažu. Tai vėlgi kažkoks įdomesnis skonis yra, bet jis neužgožia pačios mėsos, tik tuo kartu mėsa buvo nedakepta iki galo, gal skubėjo...

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai