PJazz Oldtown – pavadinimas kitas, dainelės tos pačios

Vieta: Vilniaus g. 26, Kaunas
Tinklalapis: www.pj.lt
Dienos pietūs: Taip.
Alkoholiniai gėrimai – Taip.

Oi kaip džiugu, kad Kaunas atgimsta, linksmėja, darosi šiltesnis, atsiranda vietos pasirinkimams.
Nudžiugau išvydusi dar vieną naują restoraną pačiame Senamiestyje – Pjazz Oldtown – chmmm, pagalvojau, kaip girdėta, gal nusikopijavo Pizza Jazz pavadinimą, ogi pasirodo nė velnio nenukopijavo. Čia pati Pizza Jazz sugalvojo naglesni pavadinimą, puikiai suprantamą užsieniečiams, o gal tai buvo noras šiek tiek paslėpti senąjį pavadinimą ir taip pritraukti naujų lankytojų arba tų, kuriem Pizza Jazz buvo ne prie širdies. Tiesą pasakius, aš viena iš jų – neprisijaukinau šito maitinimo tinklo, todėl tik sekundę pasidžiaugus nauja vieta, nusivyliau, kad tai jau šeštasis toks pat restoranas Kaune.
Beeet..aš ten apsilankiau, vieną vėlyvą vakarą po Lietuvos rinktinės rungtynių...aš norėdama išgerti kokteilį, mano kompanjonas šiek tiek užkąsti. Žmonių buvo daaauuug – vadinasi nemelavau apie atgimstantį naktinį gyvenimą. Užėmėm paskutinį staliuką – meniu gavom greitai, tik vat priimti užsakymo niekas neskubėjo, bet kadangi mes irgi neskubėjom, tai džiaugėmes šurmuliu, daugiakalbe aplinka ir dairėmės. Interjeras man pasirodė šaltokas ir neišbaigtas (gal skubėjo atsidaryti krepšinio čempionatui). Senamiesčio aplinkoje norėtusi minkštesnio interjero, mažiau plastmasės, šiltesnio apšvietimo. Gerai, kai picerijoje daug žmonių, yra šurmulys, tuomet ir aplinka sušyla, bet šiaip man trūko jaukumo.

Mano kompanjonas savo užsisakytą sultinį (5,5 lt) gauna pirmas, paragauju ir aš – skanus, nesintetinis, skonį papildo skurdinta bandelė su česnakiniu sviestu. 



Pakramsnojimui užsisakėme focaccia (itališka duonelė su vytinta kiauliena, parmezanu ir česnakiniu padažu, 9,90 lt), būtų buvę tikrai skanu, jei duonelė nebūtų buvus perkepta, viršus vietomis net pasvilęs. Minusas... Puikiai jautėsi sūris, nepagailėta česnako, todėl prie alaus pats tas. 



Vyšninis Mojito kokteilis (18 lt), buvo neblogas, gerai, kad spėjau išgerti dar ne visai ištirpus ledui, nes tada būtų buvęs skystokas ir labiau primintų limonadą, nei alkoholinį kokteilį.



Cukrus – jei patinka, bet kuris Pizza Jazz restoranas, tai patiks ir šis, patiekalai tie patys, kainos tos pačios.
Pipirai – yra žmonių, kuriems Pizza Jazz picos geriausios Kaune, aš nepritariu tai nuomonei, ne mano skonio šita picerija, todėl jei jau lankausi čia, renkuosi kitus patiekalus.

Komentarai

  1. Puikus ir labai smagus blogas. Tikiuosi, kad bus rašomas dar ilgai ;}

    AtsakytiPanaikinti
  2. ...kad tik nepritrūktų kavinių ir pinigų juose lankytis :DD

    AtsakytiPanaikinti
  3. Smagus įrašas! Labai naudinga sužinoti is kitu kaip ten kas kur ;) kaip sako, mokykis is kitu klaidų ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. dalijablog, aš irgi su malonumu iš kitų pasimokyčiau, bet kaip sakoma, geriau vieną kartą pabandyti nei 100 išgirsti :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. PJ uzsuku tik vienintelio dalyko-picos Polina su svelniu padazu :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Svajokleja, pastebėjau, kad daugeliui patinka šita pica iš PJ. Reiks paragaut :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Daug kur ragavau tokios pacios sudeties pica, bet niekur kitur ji nebuvo tokia skani :) Paskutiniu metu labai Bzz suprastejo, reikes nukeliaut i PJ patikrint ar islaiko Polinos idealuma :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kaip tik Bzz picą valgėm šį savaitgalį, taigi greitai bus straipsniukas apie tai, gaila, kad ne ypač geras...

    AtsakytiPanaikinti
  9. Oi kaip laukiu apie Bzz, valgiau neseniai, lyg pasitaise buvo, bet itariu,kad vienkartinis atvejis, nes pries tai maziausiai 5 kartai buvo visiskas nusivylimas tiek man, tiek draugams :(

    AtsakytiPanaikinti
  10. Svajokleja, o kuo nusivylėt, tiek jus tiek draugai? Maistu, aptarnavimu?

    AtsakytiPanaikinti
  11. Oi, visa puokste, neuzdeda papildomai uzsakytu priedu,padas sudegintas,ingridientu labai mazai, nemandagus vairuotojai, o karta ir su stipriu alkoholio kvapu vairuotojas buvo.Roletai ir blynai po pirmu kasniu keliavo i siuksliu deze.Tik paskutinis kartas buvo tikrai geras.Siaip pastebejimas, kad pagedo Savanoriu Bzz, Silainiuose situacija tikrai gera :)Bet gal cia as tokia priekaba, nes pati dirbu jau nemazai metu aptarnavimo srityje :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Vakar apsinuodijome pica is Bzz..... :(

    AtsakytiPanaikinti
  13. Jei būčiau niekada nevalgius Bzz tai po tokių komentarų net koją bijočiau ten įkelti, brrr...tikiuosi apsinuodijote nelabai stipriai?

    AtsakytiPanaikinti
  14. Siandien jau normaliai,bet pries tai naktis ir diena buvo tikrai ne kas.Jei kada dar ir lankysimes, tai gal Silainiuose, nes Savanorius nurasem visam po sito atvejo :(

    AtsakytiPanaikinti
  15. Užsukit į Shamrock kitoje kelio pusėje - ten tikrai puiki vieta su skaniu maistu!
    Kainos irgi padorios ;)

    AtsakytiPanaikinti
  16. Dovile, ačiū labai už rekomendaciją, vieną kartą buvau įkišus nosį, bet labai trinktelėjo alum ir kepta duona, tą kartą nėjau, matyt ne pub'inė mano nuotaika buvo. Reiks rimtai išmėginti :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai