Degalinių maistas arba nesąmonių valgymas yra pačių nesąmonių valgytojų reikalas


Vieta: Statoil degalinė, Kaunas
Tinklalapis: http://www.statoil.lt/madetogo/
Karšti gėrimai – Taip.

Kai vieną rudenišką rytą draugė pasiūlo susitikti mums abiems patogioje degalinėje bevažiuojant į darbą ir aptarti vieną reikalą bei atiduoti reikalingus dokumentus sutikau...ir sau netikėtai ėmiau ir pavalgiau čia pusryčius, pirmą kartą savo gyvenime degalinėje (na aišku jei neskaičiuotume, valgymo degalinėse kelionėse). Linksmai sau čiauškėdamos užbėgam į degalinę pasiimti po puodelį kavos ir čia mano linksmoji draugė prisimena, kad kadangi nepusryčiavom galim prie kavos ką nors prigriebti...skirtingai nei aš ji nėra saldumynų fanė, todėl nurūksta prie šaldytuvo su sumuštiniais, kuris manes nedomina...mane domina keksiukai, sluoksniuotos bandelės, kurios, kaip mini reklama dar ir šiltos. Bet kur tau, čiauškutė jau moja ranka ir kviečia palikti ramybėje saldumynus – nes anot jos čia ne maistas. Aš priešinuosi ir sakau man degalinių sumuštiniai irgi ne maistas, na neperku aš jų, nevalgau ir apskritai smerkiu jų milžiniškas kainas.
Va šiiitas, sako čiauškutė, labai skanus sumuštinis – Ciabatta su kepta vištiena (6,99lt), o man labiau patinka Chili duonelė su kumpiu ir sūriu  (7,99 lt), imam abu. Norėjau pasakyt, kad jei jau mane privertė imt tą sumuštinį, tai pasirinkau tokį, kuris atrodė patraukliausiai.



Susėdam į mašiną su visu turtu, čiauškutė pasakodama įvykį po įvykio atsikanda savosios Ciabattos ir iš jos išraiškos suprantu , kad neliko labai sužavėta. O aš išsitraukiu telefoną ir pleškinu jos tą skonio stebuklą. Cha...pasižiūrėkit patys ir įvertinkint.



Savo sumuštinio taip supeikti negalėčiau – čia buvo ir sūrio ir net daržovių (pomidoro ir konservuoto agurko). Sumuštinis, kuris beje nesušilo ir gavau aš jį tik čiut čiut apšilusiu viršum. Negaliu sakyti, kad buvo neskanu, sumuštinis ir tiek, bet už tokią kainą!!!! ???



Druska – jei yra paklausa, yra ir pasiūla, reiškia kažkam tinka ir patinka.
Cukrus – mielieji, jei nusipirksit ciabattos duonelės, turėsit gabalėlį mėsytes ir pomidoriuką, tokį sumuštinį namie pasidarysit per 3 minutes, o sukirsti galėsit mašinoj, tuomet nereiks stoti degalinėse ir smarkiai tuštinti savo piniginių.

Komentarai

  1. Draugei i kaili reikia :D Degaliniu maistui grieztas ne ne ne :D Brrr, apetitas pietums dingo :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tas su daržovėmis visai nieko! :D
    Bet šiaip esu už degalinių maistą tik ekstra atveju, užpuolus didžiam alkiui kelionės metu. Jei ne kelionė - marš į kavinukę :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Svajokleja, kad jinai ir taip nuskriausta liko, nes jos sumuštinis ne koks pasitaikė :D gerai, kad aš draugiška ir savuoju pasidalinau :D
    Tikra tiesa, kad aptetitas gali dingti, tik man jis dingo nuo to kad užkišau skrandį, taigi ir pietų nesinorėjo :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. LietingaDiena,

    Būtent tas tikrai nieko, bet ne už 8lt geriau 2kg bananų :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai