Tssss...visiškai slaptai – skaniausi šimtalapiai Kaune


Vieta: Parko g. 3, Ramučių k., Karmėlavos sen., Kauno r. sav.
Telefonas užsakymams: (837) 432699

Žinau, žinau…tikrus šimtalapius kepa tik totorių bobutės ir recepto niekam neišduoda... kadangi to TIKROJO ragauti neteko, tai džiaugiuosi atradusi šiuos – kepamus Ramučiuose. Tai, kas pardavinėjama prekybcentriuose šimtalapiu vadintis negali – aplenkiu iš tolo šiuos kepinius.



Taip, šimtalapis saldus, riebus, kaloringas gaminys...bet nedidelio gabalėlio užtenka pasaldinti sau gyvenimą, nes yra labai sotus ir man nieko nėra skaniau už susikaramelizavusį pyrago pagrindą, niam... Labai puiku, kad šis gaminys ilgai negenda, o nuo to darosi dar skanesnis, sodresnio skonio.




 Prieš šventes užsakinėkit iš anksto, geriausia net mėnesį ar kelias savaites prieš, čia ne kaip parduotuvėje – atvažiavai, išsirinkai, nusipirkai.
 
Druska – kaina – apie 30 Lt už kilogramą, paprastai gaminys sveria apie 1,5 kg.
Cukrus – išbandykit šimtalapius su varške, varške ir aguonomis arba mėsa (sako labai skanu).

Komentarai

  1. Dievinu šį gėrį, bet tik iš Alytaus ir šviežią :) Kiek teko užsisakinėti kt.vietose, jausdavausi permokėjusi ir likdavau nusivylusi. Bet čia skonio reikalas :) O jo skonis man su kiekviena diena prastėja :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Va va girdėjau, kad Alytuje galima gauti skanių šimtalapių...po Kalėdų praėjus gal dvi savaites dar valgiau likučius ir nieko, skonis nesuprastėjo :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. http://niekasnegirdi.blogspot.com/2010/01/apie-megstamas-vieteles.html
    Skanių pietų vietų pasiūlymas recenzijoms :) tiesa, gerokai senas, todėl ir prašosi recenzuojamas šio tinklaraščio ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dovile, dėkui :) dedu atmintinėn...o didžiausi latte kavos puodeliai ne pas Stanley, yra ir gerokai didesnių :) parašysiu apie tai :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Lauksiu recenzijų :)
    Apie B.O. po dviejų metų vis dar galiu pasakyti tą patį. Vieta su dviem veidais, visiškai. Visiškai skirtingais! Ir visada skanu, viena iš vietų, kur niekada neatsispiriu pavalgyt ir jaučiuosi laukiama:)

    Dar galiu pasiūlyti apžvelgti Kauno greitojo maisto restoranus: http://niekasnegirdi.blogspot.com/2011/08/apie-greito-maisto-restoranus.html

    AtsakytiPanaikinti
  6. Fantastika...išsisaugau šį puslapį kitiems metams. Šimtalapį tradiciškai valgau tik per Kalėdas. Atrodo nerealiai gerai. Ačiū už tokią nuostabią informaciją:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Teko ragauti Alytaus, Tauragės, Šiaulių, bei Panevėžio kepėjų kepamų šimtalapių, bet nei vieni neprilygo Ramučių šimtalapiams iš Kauno. Galiu patarti tik tiek, kad jei turite galimybę, tai užsukite į Ramučius ir pirkite tiesiai iš kepyklėlės... Puikus pyragas, pradėjus skanauti, kyla pavojus persivalgyti... Perkant kompanijai draugų, skaičiuokite 200gr vienam asmeniui,,,,

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dar viena puiki rekomendacija! Jaučiu Ramučių šimtalapius Kalėdoms teks užsisakinėti prieš pusę metų :)

      Panaikinti
  8. Negavau kalėdoms, - užsisakiau velykoms..... Rekomenduoju ir jums...

    AtsakytiPanaikinti
  9. Tikrai nuostabus pyragas.... o dydis gali būti pagal pgeidavimą... užsisakant tereikia nurodyti pageidaujamą svorį...labai malonus aptarnavimas...

    AtsakytiPanaikinti
  10. Saulius.
    Kovo 21 dieną nusipirkau Jonavoje rudens gėrybių mugėje jūsų gaminių - tikrai nuostabiai skanūs

    AtsakytiPanaikinti
  11. 2019-12-02 buvome užsisakę (Z. Šimėnienės įmonėje Parko g. 3 Ramučiai ) iš anksto šimtalapį su mėsa, tačiau atvykus paaiškėjo , kad gaminys nepagamintas ir nieko kito pasiūlyti negalėjo. Mane ištiko šokas, šventė buvo sugadinta nes 12 val. turėjau pavaišinti svečius. Todėl daugiau niekada nieko neužsisakysiu šioje įmonėje ir patariu visiems būtinai pakartotinai skambinkite ir kontroliuokite ar tikrai jūsų užsakytas gaminys bus pagamintas. Nes supratau , kad į klientą šioje įmonėje žiūrima abejingai tikriausiai per daug turi klientų , kad į viską žiūri aplaidžiai. Todėl patariu visiems būti pasiruošusiems netikėtumams. RITA.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai