La Fin – pietūs bare/pube, kur viskis užkandamas pica


Vieta: Laisvės al. 72, Kaunas.
Meniu: www.facebook.com
Pristatymas į namus:
Alkoholiniai gėrimai: Taip.

     Šį kartą trumpai ir aiškiai, o ir nėra kur plėstis – užėjau, pavalgiau, pamiršau...turbūt tai būtų geriausias apibūdinimas, o iš šiaip kadangi buvo dienos pietų metas, tai mums su drauge buvo patogiausia susitikti La Fin, vietos per daug nesirinkom ir sutūpėm būtent čia.
     Ar jie turi dienos pietūs nežinau, bent jau neskelbia ir nesireklamuoja, todėl pagriebę meniu greituoju būdu užsisakom – aš picą, draugė lazaniją. Turėjom tiek reikalų ir plepesio su drauge, kad tiesą sakant negalėčiau net tiksliai papasakoti kokia ta La Fin aplinka, koks aptarnavimas ir pati atmosfera, nes mes tiesiog buvom įsigilinę į savo reikalus ir aplinka mums nelabai rūpėjo.

     Peperoni pica (kumpis (kas per mada tarkuoti kumpį???), saliamis, svogūnai, paprika, jelapeno pipirai, 15.90 Lt) pica atkeliauja gan greit ir visa garuojanti, puiku. O šalia gaunu būtiną lietuviškai itališkų picų atributą – nemenką bliūdelį balto padažo. Pakabinu šakutės galu įdomumo dėlei – visai nieko padažas, tirštas, saikingai česnakinis, matau, kaip netoli sėdinti vyrų kompanija susipila visą ant picos (kur jų protas? O cholesterolis? O celiulitas? O rinkės ant pilvo? Kai pagalvoji, gerai tiem vyram nesukantiems galvų, o ką reiks daryt po to, kai sukirsi picą, kaip kaltę išpirkt, kiek dienų badaut??). Žodžiu, padažo daugiau neliečiu...O pica kaip pica – padas traškus, plonas, šiek tiek panašu į Čili picą – tik čia ant picos ingridientų nepalyginamai daugiau, pica šiek tiek rieboka nuo saliamio. Standartinė, daug kam galinti įtikti pica – nieko ypatingo ar išskirtinio.



Draugės lazanija (12,90 Lt) – ir šiaip jau riebus patiekalas, dar palaistytas aliejumi, panašu, kad įdarui naudota kiauliena, nes tikrai rieboka mėsa pasitaikė. Jei jau gresia, tai celiulitas gresia mums abiems...Tą pačią lazaniją valgė ir du šalimais sėdintys vyrai, kiek teko pastebėti, lazanija iš lėkštės dingo per 5 min ir sotumo jausmo nepajutę vyrai vėl įniko naršyti meniu. Draugė lazanijos skoniu liko patenkinta, bet tik tiek...




Druska – baras savo reklamose mini, kad didžiuojasi gurmaniškais užkandžiais, nors meniu kažko tokio įspūdingo neteko pamatyti. Meniu sumaišytas ir „iškeptas“, kad pataikytų į visų skonį – prancūziška užkepėlė, amerikietiškas vištienos kepsnys, picos, salotos.
Cukrus – malonu, kad La Fin terasoje galima sėdėti ir nelabai šaltą žiemą.

Komentarai

  1. Na tie padažai prie picos tai man mažų mažiausiai keista, bet, deja, jau įsisenėjusi tradicija. Ir kaip gi įmanoma dar kažkokį pačios picos skonį pajusti, jei ji visa mirksta padaže...? (čia kritikuoju tavo paminėtus vyrukus :) ) o tavo pastebėjimas apie tokias vietas - kaip pirštu į akį "atėjau, pavalgiau ir pamiršau" :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sandra, įpratinta mūsų liaudis prie padažų, bet teko pastebėti bent keliose vietose, kad picos panašėja į itališkas ir padažai jau netiekiami, nes picos iš savęs skanios ir sultingos.

    AtsakytiPanaikinti
  3. O man La Fin labai patinka :) ten salotos - nuostabios. Vaisių kokteilis - skanus, šviežių, ką tik sutrintų vaisių. Picos taip pat skanios ir tikrai įvairios, gali net paprašyt prieskonių, jei mėgsti aštriau. Dabar yra ir dienos pietūs, vištienos kepsniai su daržovėm ir sriubos irgi žšviežios, skanios ir sočiai pavalgyt galima :) tarp paskaitų visada ten einu pavalgyt, nes ir nebrangu ir skanu ir kokybiška, nežinau kuo galėjo netikt padažas, yra ir jų visokių :o o kad riebus, tai visur jie riebūs ;o

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šaunuoliai La Fin kad padarė dienos pietus. O šiaip ši vieta man patinka užsukti vieno kito kokteiliuko :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai