XL pizza - gaila, bet keliauja į nerekomendacijų skyrelį

Vieta: A. Juozapavičiaus pr. 83, Europos pr. 99, Kaunas
Meniu, darbo laikas: www.xlpizza.lt
Dienos pietūs - yra kompleksai.

       Kodėl į šitą skyrelį? Nes:
1. Įėjus su tavim niekas nesisveikina ir net nežiūri tavo pusėn, gal tikisi, kad jei nepakels galvos tu apsisuksi ir išeisi.
2. Paklausus kiek maždaug laiko reiks laukti picos, gauni kakton atsakymą - 'kažkiek reiks'.
3. "Vienintelėje Lietuvoje (norėtumėt!) malkomis kūrenamoje krosnyje kepamos picos nuostabaus skonio" - galėtų jos ir ant aukso luitų būti kepamos, bet jei ant picos nieko neuždėsi ir jinai bus sausa kaip lavašo traškutis, tai klientai deja atgal negrįžta ir savo kantrybės po kelis kartus nebando.
4. Kairėje matome picą pavadinimu "Kontatida" (What??..nors su fantazija jiems problemų nėra, galima rasti picų su pavadinimais "Atgauk jėgas", "Šėlsmas", "Jūra"). Taigi minėtoji "Kontatida" buvo su sūriu, vytintu kumpiu (vadinkim daiktus tikraisiais vardais - tai buvo keli gabaliukai rūkytos kiaulienos), pomidorais (2 griežinėliai yra, negali prisikabint), rukola (taip tie susitraukę, žali, iškepti kirminai kažkada buvo salotos. Kurių velnių jas kept????), sūris "Džiugas" ir raudonėlis. Oi, kaip mus apgavo picos aprašymas, skambėjo gražiai, o...suvalgėm mažai.


5. Štai dešinėje eksponuojamosios picos pusėje yra "Supreme" vardą gavęs kepinys. Matyti, kad picų kepėjas šį kartą susimylėjo ir produktų uždėjo, bent tiek kad picą vis tik galėtum valgyti, o ne triaukšti užsigerdamas alum. Žadėtuosius vyšninius pomidorus vėl atstovavo tik vieno puselė, bet kadangi aš esu geranoriškas žmogus, visur bandau įžvelgti tik gerą (pavyksta tik tada, kai nematau blogo), sakau, kad šitą picą buvo galima valgyti...labai išalkus ir labai pasiskaninus padažu.


Druska - picos yra sausos, nors problema išspręsta "visiems priimtinu būdu" -  patiekiami 3 litriniai buteliai skirtingo padažo. Vuolia!
Cukrus - picos tikrai didelės (nuotraukoje 32 cm), man buvo per daug. Kiek sedėjom picerijoje klientų įeidavo ir išeidavo tikrai nemažai, berniukas - išvežiotojas irgi dirbo suplūkęs, tai sprendžiant iš to, arba Aleksotui XL Pizza maistas skanus, arba žmonės neturi kito pasirinkimo.

Komentarai

  1. Paskutiniu metu pastebėjau, kad vis tik picą geriau kepti namie. Manau tu tikrai sugebėtum - išbandyk receptą, kur pas mane yra pagal VMG picos padas - super lengvai paruošiamas ir skanus, o užsidedi, ko tik norisi ;)
    Jei iš maitinimo įstaigų tai paskutinę skanią valgiau Buon Giorno Tratorijoje Kaune. Nors ten irgi buvo pasitaikiusi gerai paskrudusi, sausoku padu. Bet klausimas prieš užsakant, ar skanią atneš kažkaip pagerina jų kokybę :) kaina 15-18lt, man skaniausia su parmos kumpiu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinok, Indre, jau pradėjau namie kept ir kuo toliau tuo labiau man patinka, į namus jau nebeužsakinėju praktiškai visai, nebent tyrimo tikslais :) o šį kartą picerija tiesiog pasipainiojo po kojom ir užėjom. Vek...

      Einu pažiūrėsiu tavo VMG picos pado receptą. Ačiū :)

      Panaikinti
  2. Logiška būtų, kad didesnė konkurencija turėtų pagerinti kokybę, bet panašu, kad taip nėra. Vos ne kas netingėjo atidarė piceriją ir kepa bet kokius blynus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip, būtent, bet kokius blynus ir dar nepatingi paimprovizuot..į blogąją pusę :)

      Arba atsidaro, stengiasi, kepa geras picas ir galų gale vistiek nusivažiuoja...

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai