Kai pasigaminti burgerius užtrunka tiek pat, kiek susitepti sumuštinį

Kas pasakė, kad burgerių/mėsainių negalima valgyti pusryčiams?? Ypač, kai turint visus ingredientus juos pagaminti užtrunka iki 10 min. Taip ir lepinomės abu lietingo savaitgalio rytus :)
Šiuo metu Lidl vyksta amerikietiško maisto/produktų dienos, tai kaipgi neišbandysi... Taigi bandelės (turiu pasakyti, kad turbūt skaniausios kokias teko rasti parduotuvėse, minkštos ir purios, bet pakankamai tvirtos, kad išlaikytų kitus produktus), jautienos paplotėliai (sudėtis puiki) ir padažas iš šios parduotuvės, o visi kiti priedai jau Jūsų fantazijos vaisius. 
Mėsos paplotėlius dedu į keptuvę su šiek tiek aliejaus, ir kepu po 3 minutes iš kiekvienos pusės, tuo metu perpjauta bandelė jau skrudinasi ant griliaus. Jautienos paplotėliams baigiant kepti, uždedame sūrio riekelę (labai tiktų čederio, aš dėjau fetos), palaukiame kol pradeda lydytis. Viskas, konstruojame burgerį: ant apatinės bandelės dalies tepame BBQ padažą (man patinka, kad šis turi aštrumo), dedame mėsos paplotėlį, ant jo visko ko norisi: agurko, pomidoro, svogūno riekeles, salotų lapą, keptą kiaušinį (čia vyriškas, sotesnis variantas). Ant viršaus užvožiame bandelę pateptą majonezu arba tuo pačiu BBQ padažu. Kol neatšalo suleidžiame dantis ir mėgaujamės :) Maniškis sakė, kad praktiškai niekuo nesiskiria nuo mėsainio iš McDonalds, o kadangi jis jau laukė kada gi čia atsidarys trečiasis McDonalds Kaune (beje bus Mindaugo prospekte), dabar sakė, jei jau tokie skanūs gaunasi namie, nebereikia ir McDonalds :)






Maisto Diletantė

#lengvireceptai #burgeriai #lidl #lidllietuva #skanu

Komentarai

  1. Na, jei niekuo nesiskiria nuo McDonaldo, tai.. reiks išbandyti :D Nes kai va šitas atsidarė - https://www.panorama.lt/parduotuves/mcdonalds - tai dabar labai sunku susilaikyt.. Nes gyvenu už 5 min. kelio :D Bet šiaip, kai tik atšyla orai, tai naminiai burgeriai is the best savaitgalio užsiėmimas :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi labai smagu kepti burgerius ant kepsninės lauke, laukiu nesulaukiu šiltesnių orų :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai