Grizzly Grill - apie maistą ir kvapą (rūbų)

Meniu, darbo laikas: Grizzly Grill Facebook puslapyje.
Užsakymai į namus: Taip.
Alhoholiniai gėrimai – alus.

Grizzly Grill isikūręs konteineryje, taip taip ir tai nera blogai, sakyciau netgi labai „įsipaišo“ i urbanistinę Kauno Savanorių pr. “architektūrą” ir nesustojantį mašinų eismą, nes Grizzly Grill orientuojasi i sveiką greitąjį maistą.

Užėjus vidun pasitinka spalvinga aplinka ir...dūmai-sodrūs ir sakyčiau kvapnūs, galbūt šie dūmai neerzintų jei juos uostum lauke, sodybėlėj, prie ežerelio, bet uždaroj patalpoj, kavinėj, ne ypač malonu kai išeini „pasikvėpinęs“ plaukus, rūbus ir kitus daiktus...as jau mieliau rinkčiaus nematyti kaip kepsniai kepami, nei kad sedėti dūmų debesyje. Man vis buvo gaila vyruko prie griliaus, kuris kepa ir rūkinasi dūmuose visą diena (?), tokio tipo kavinėse vėdinimo įranga turėtų būti pati geriausia.

Užsakymai priimai tik prie kasos, teko pastebėti, kad atsirado tokių kurie tai suprato tik ilgokai pasedėję prie stalelio ir pradėję neramiai dairytis kur gi jų padavėja.

Kagi užvertę galvas su kolega renkames patiekalus, jausmas kaip McDonalde, tik cia yra valgomų dalykų – kiauliena, vištiena, jautiena, dešrelės, keptas varškės sūris. Kuo gi vilioja Grizzly Grill? – „Kepsniai ant žarijų. Šviežios salotos. Bulvytes keptos be aliejaus”. Susigundom paragauti po vištienos kepsnį – juosteles su kariu ir kepsnį su žolelėm, bulvytes šiaudeliais ir ketvirčiais, bei šviežias salotas. Padažai -  rausvas česnakinis, bei raudonas pomidorų padažas su keptom daržovėm. Sėdam prie staliuko, kurį belaukdamas maisto gali apžiūrinet, nes čia po stiklu įvairiausi dalykai slepiasi, neatskleisiu, patys apsilankysit, apžiūrėsit.

Maistas atkeliauja po 15 minučių, lėkštė nemaža ir atrodo gardžiai – nemažai mėsos, kalnelis bulvyčių ir kalnas daržovių. Ragaujam. Tiesa, nors nei įrankiai, nei lėkštės neplastmasinės, padažas lekštėje plastmasiniame indelyje, chmmm... Pirmas įspūdis – skanu, tiesa, dauguma skonio suteikia padažas, nes jis čia sodriausias – jaučiasi, kad tai ne picerijų taip pamėgti kečiupas ir majonezinis padažas, o natūralus produktas, kuriame pomidorų pasta, česnakas, trintos daržovės. Mėsa neperkepta, sultinga, bet prieskonių vos vos mačiusi, na bulvės kaip bulvės (tiesa keptos šiaudeliais buvo atvėsusios), daržovės (pomidorai, agurkai, raudonasis svogūnas, iceberg salotos) irgi natūralios, traškios, nepaskendusios padaže. Nors pavalgėmė sočiai, nesijautėme apsunkę. Po sočios vakarienės būtų puiku pasivaikščioti ir prasivėdinti dūmų prisigėrusius rūbus.


Pipirai – nepatiks tiems,  kurių skonio receptoriai nužudyti sintetinio maisto, visokių E ir picerijų padažai patys skaniausi, nes maistas prėskokas, matyt bandoma neužgošti natūralaus jo skonio.
Druska – bulvytes siaip ar taip skanesnes keptos aliejuje, bet reikia tikėt, kad šios sveikesnės.
Cukrus – pavalgius čia negriaužė sąžinė dėl valgymo vakare: nei riebių padažų, nei aliejumi varvarnčių bulvių ar kepsnių. Jau matau kaip man dėkoja liemens apimtys.

Iki pasimatymo kitoje vietoje, kitu laiku.

Panele Diletantė

Komentarai

Populiarūs įrašai