Pepper Pizza - filosofija 'jei jau darai, tai daryk bent jau šiek tiek kitaip nei visi' gal ir pasiteisina


Vieta: R. Kalantos g. 3, Kaunas
Meniu: www.pepperpizza.lt
Pristatymas į namus: Taip.
Alkoholiniai gėrimai – Ne.

       Pepper Pizza išdygo kaip iš niekur ir labai aktyviai pradėjo reklamuotis FB - vos ne kiekvieną iškeptą picą parodydavo. Negaliu sakyti, kad tos foto labai žavėjo - fotografuotos kaip su muiline picos atrodė kaip iškeptos namie, blizgančios nuo riebalų, perskrudusios ir kai kur padegusiais krašteliais, žodžiu - nepadailintos. O jau pasirinkimas - 22 rūšių picos, o jei ir tai neįtinka, gali susikurti savo. Sukėlė smalsumą man šie naujokai, kai pavarčiau jų meniu ir pamačiau picas su varškės sūriu ir krapais, karšto rūkymo žuvimi, rūkyta lašiša, cukinijomis ir t.t. O ir padažai kokie išmanūs - su krienais, su krapais ir dar visokie kokie. Mokam, mes lietuviai, prisitaikyti įvairius patiekalus savo skoniui - kodėl gi negalėtų būt pica su guliašu ar kotletukų griežinėliais arba pica su bulviniais blynais, juk su bulvytėm fri picos kepamos. Uch, gerai, kad bent Pepper Pizza nevadina savęs itališkų picų kepėjais.
       Vieta, kurie picerija įsikūrusi, nei kažkur Kauno centre, o asmeniškai dar ir toli nuo namų, todėl tikimybė, kad ten lankysiuos beveik minimali, bet išbandyti norėjau.

     Picą pasiėmiau kruopščiai supakuotą į foliją ir įdėtą į dežutę - kas yra super, nes pica ilgiau išsilaiko šilta ir nėra galimybių jai prilipti prie dežutės dugno. Smulkmena, bet parodo, kad rūpinasi klientais ir ne tik įmeta picą tiesiai iš krosnies į dežutę ir kuo greičiau įkiša klientui į rankas.


       Kaip skonis? Neblogas, bet tai ne mano tipo pica (Pica su kumpiu, kaina 12,99 Lt, dydis 32 cm) - padas storokas, produktų nemažai, kas yra gerai tik nelabai mėgstu, kai pica virsta sumuštiniu. Atrodo juk iš esmės visi naudoja tuos pačius produktus, tik vieniems juos panaudoti sekasi geriau, kitiems prasčiau, štai jei Čili picas pavadinčiau valgyklinio tipo, tai Pepper Pizza - naminio.





Druska - su išvaizda jų picos kažkaip susipykę, bet skonis geras.
Cukrus - jei jau pabodo beveik vienodos Bzz, Express, Piko, Darts, Mona ir t.t. picos bandykit Pepper Pizza.

Komentarai

Populiarūs įrašai