Šokoladas - nėra geresnio draugo šaltais rudens vakarais

Produktas: AJ šokoladai "Šarlotė"
Kur pirkti: http://www.ajsokoladas.lt/kontaktai/
Kaina: 5 Lt (svoris 50g).

       Niekada nesupratau ir nesuprantu žmonių išpažįstančių meilę rudeniui. Taip, man irgi gražu ugniniai ir gintariniai medžių lapai, taip man patinka jų čežėjimas po kojomis, ilgi pasivaikščiojimai po rudenėjančius parkus, bet tai ir viskas. Aš nepradedu traukti iš spintos šiltų megztinių dar rugpjūčio mėnesį svajodama jais pasipuošti, kaupti arbatos atsargų šaltiems vakarams, ar ieškoti keksų su obuoliais receptų, nes tik jų kvapas iš tikrųjų leidžia pajusti rudenį visa širdimi, bet dar ir kaitinama orkaitė padeda ištverti šaltį namuose, kol šildymas neįjungtas. Neee, tai ne man...Aš sukandu dantis ir laukiu nesulaukiu pirmųjų pavasario ženklų, stengdamasi pamiršti, kad to galima tikėtis tik po 7 mėnesių.
       Užtai, galiu sau leisti išpūstom akim draugei aiškinti, kad kas jau kas, o šokoladas padeda ištverti tamsą, nors jinai man sako, kad tamsa mane apims pavasarį, kai neįlysiu į savo džinsus, bet aš jai sakau, kad nuo tokio šokolado nestorėjama.



       Šiuos šokoladinius batonėlius pirkau CH Chocolaterie Kaune. Tuo metu turėjo dviejų rūšių "Šarlotė" šokoladukus (5 Lt/vnt.) - su karamele ir traškučiais ir su kubos romu. Beabejo už 5 Lt gali nusipirkti dvi plytas šokolado ir jas suvalgius nepajusti, kad turėjai burnoje šokolado arba gali nuspirkti vieną 50 g šokoladuką ir pajusti nesulyginamą malonumą ragauti tikrą produktą.



       Mėgstantiems juodą šokoladą tikrai rekomenduoju, abu labai labai skanūs: sodrūs, ne per saldūs, tačiau intensyvaus skonio. Tiek karamelės, tiek romo įdarai puikūs. Tai šokoladai perkami sau, nes svečių tokiais neprivaišinsi, nors jei jais bus prekiaujama prekybos centruose, tikiu, kad kaina bus mažesnė.

       P.S. šokoladas man padeda mokytis, tai reiškia, kad sudarai sandorį su savimi - dar 5 knygos skyriai ir tik tada šokoladas su kava...:) ir ta žieminė tamsa 17 val. vakaro tampa ne tokia ir baisi :)



Komentarai

  1. Man tai patinka visi metu laikai. O ruduo vienas megstamiausiu. Zinoma nepradedu traukti megztiniu dar vasara, bet kai jis ateina man pasidaro kazkaip labai jauku. Veliau zinoma ilgi ir salti vakarai atsibosta. Bet pati pradzia visada smagi. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi labai labai džiaugčiaus rudeniu jei jis truktų maksimum kokį mėnesį :) ir ta vasara pralekia neįtikėtinai greitai...

      Panaikinti
  2. Būtent šituos du šokoladukus nusipirkau ir aš sau, ir pasmaguriavau Naujųjų metų pirmąją dieną :) tikrai labai skanu, ryškus skonis, skanūs įdarai...

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai