OSA Milkshakes - čia fantazijai ribų nėra

Vieta: Laisvės alėja 34, Kaunas
Internete: https://www.facebook.com/osamilkshakes
Kainos: nuo 5,86 Lt


       Netoli Soboro duris atvėręs baras bandys užkariauti kauniečius nealkoholiniais pieno ir ledų kokteiliais. Pagal baro interjerą ir asortimentą pasirodė, kad jis skirtas publikai iki 18 metų, na ir studenčiokams dar. Vienok, yra tokių, kaip aš, nepapuolančių nei į vieną iš šių kategorijų, bet gero ledų kokteilio niekada neatsisakau, kitaip nei maniškis - jo pieno produktais nelabai suviliosi. Taigi, įkišu nosį į vidų ir ilgai, bei nuoširdžiai dėbsau į lankstinuką su pasiūlymais. Pasimetu...Sudedamųjų dalių, iš kurių gali susikurti kokteilį, tiek daug, kad norisi ir to, ir ano, ir kito. Dražė, šokoladai, sausainiai, biskvitai, o kur dar sirupai, pabarstukai, net chalva, spraginti kukurūzai, džiovinti vaisiai ir t.t. Taip man bedėbsant, ir sukant galvą kas čia su kuo dera, į pagalbą suskubo mielas vaikinukas stovintis už prekystalio, ir pasiūlė pirmiausiai išsirinkti ledus, o tada jau vieną priedą, kuris yra nemokamas, visi kiti priedai jau didina kokteilio kainą. Nutariau per daug neįsijausti, ir apsistojau ties braškiniais ledais su Oreo sausainiais (355 ml, 6,90 Lt).



       Taigi į plaktuvą keliavo šiek tiek pieno, daug ledų ir keli Oreo sausainiai. Kokteilį patekusį į mano rankas apibūdinčiau dviem žodžiai - saldu ir šalta, nors ne, vis tik labai saldu ir šalta. Gal toks ir turi būti desertas? Vidutinio dydžio kokteilio man buvo per daug, nes burna apsalo jau po kelių gurkšnių. Vis tik turiu pripažinti, kad kokteilis buvo skanus, o ypač man, Oreo sausainių mėgėjai, jis iš vis buvo prie širdies.



       Siūlau užsukti į Osa Milkshakes, prisiminti vaikystę, pafantazuoti ir susikurti kokteilį savo skoniui, ne vien išliaupsinti McDonalds ledų kokteiliai yra skanūs. Man kilo toks klausimas, o kuo prekiaus ledų kokteilių baras žiemą? Kava ir arbata? Šiaip ar taip linkiu jiems sėkmės.

P.S. Daugiau nuotraukų ir įspūdžių Instagrame  - maistodiletante  http://instagram.com/maistodiletante

Komentarai

Populiarūs įrašai