Bulvių salotos su traškiais žuvies gabalėliais

       Šis receptas, tai net ne receptas, o dar viena idėja, ką būtų galima pagaminti iš bulvių. O ypač jeigu turite užsilikusių ir norite sunaudoti. Vokiečiai, pavyzdžiui, tai pamišę dėl bulvių salotų, na, o lietuviai iš virtų bulvių dažniausiai gamina tik baltą mišrainę. Jei salotoms naudosite tik išvirtas ir dar šiltas bulves, bus puiki vakarienė - garantuoju :) 



Salotoms reikės (2 porcijos):
* 4 vidutinių virtų bulvių
* 2 Viči žuvies filė traškioje tešloje
* kelių ridikėlių
* daug žalumynų (krapų, petražolių, laiškinių česnakų, svogūnų laiškų)
* majonezo (galima maišyti majonezą su natūraliu jogurtu)
* citrinos sulčių
* druskos, pipirų


        Nuluptas, nepjaustytas bulves išverdame pasūdytame vandenyje. Supjaustome kubeliais, dedame pasmulkintus žalumynus, ridikėlius, majonezą, pasūdome. BŪTINAI užspaudžiame citrinos sulčių pagal skonį. Žuvies filė iškepame aliejuje, supjaustome ir dedame į salotas arba šalia.



Komentarai

Populiarūs įrašai