Caif Café – šluostys grandams nosis ar ne?




Vieta: Vilniuje (Ozo g. 25 (PCC "Akropolis"), Vokiečių g. 13, Gedimino pr. 3A, Pilaitės pr. 31), Kaune (Vilniaus g. 15), Klaipėdoje (Taikos pr. 61 (PPC "Akropolis")).
Meniu: www.caifcafe.lt
Alkoholiniai gėrimai – Ne.

Na tiesiog negaliu neapverkti Mio Café Kauno senamiestyje – niekšeliai ėmė ir užsidarė! Mėgau juos ir mylėjau, ir visko ko gero linkėjau. Deja, neatlaikė matyt grandų atakos, o štai naujai atsidariusi Caif Café gali sau leisti rodyti liežuvį Vero Café ir Coffee Inn, išplėtę tinklelį Vilniuje – ėmė ir įkėlė koją į Kauno senamiestį. “Akropolis Group” priklausantis Caif Café kavinių tinklas matyt ne koks pasimetęs, neturtingas ir iš skolintų pinigų užkamšytas vargšelis. Ženklas sukurtas, plėtojamas, reklaminės galimybės nemenkos, ateities užmačios taip pat.
           Įsitaisė ši kavinukė buvusiose “Džiugo” firminės parduotuvėlės patalpose, kuri irgi neilgai išsilaikė. Gal ten aura bloga? Nors viduje jauku, beveik visi minkštasuoliai užsėsti – taippp… kauniečiai testuoja naujokus.


 Kavos meniu, man pasirodė nuobodokas, tokiu jau nieko nenustebinsi ir išskirtinis nebūsi. Caif Café giriasi vieninteliu Lietuvoje siūlomu Grand (580 ml) dydžio puodeliu, kas vėlgi nevisai tiesa, nes jau esu rašius apie Presto kavinėse esančią latte kavą tiekiamą 650 ml dydžio puodeliuose, tiesa išsinešimui tokios matyt negausi. Kainos man pasirodė šiek tiek mažesnės nei kituose tinkluose, bet asmeniškai aš esu įvairovės mėgėja – todėl jei imčiau cappuccino kavos (475 ml, 7,5 Lt) ir pageidaučiau mėtų ir šokoladinio sirupo, bei šiek tiek grietinėlės ant viršaus šį kava man atsieitų – 9,4 Lt. Šį kartą gėriau paprastą latte, stiprumo šiek tie trūko, bet mano skonio receptoriams įtiko ir pienas buvo tinkamos temperatūros, o ne beveik verdantis, kaip kad pasitaikė Coffee Inn. Negaliu nepaminėti simpatiškų baristų, kurie buvo labai atidūs ir besistengiantys.



Kauniečiams šis ženklas naujas, bet manau savo dalį Caif Café atsirieks, nemažą dalį patrauks akcijos ir nuolaidos. Klausimas tik - ar reikia tiek kavą išsinešimui darančių vietų vienoje ne ypač ilgoje gatvėje? Nors čia kaip ir visur – išliks tik stipriausi…

Komentarai

  1. Mano pažintis su šiuo tinklu buvo trumpa - ragavau kavą Akropolyje, čia jau senokai buvo, kai visai neseniai dar atsidarę buvo - pupelės perskrudintos ir karčios, pienas verdantis :D nežinau, gal ten ir pasikeitė kažkas per tą laiką, bet nematau prasmės rizikuoti, kai žinau, kad nuėjusi į kitas vietas visad gausiu GEROS kavos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tiesiai, šviesiai, aiškiai :) paskutiniam sakiniui labai stipriai pritariu :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai