Bufetas - ar šniceliai yra tai, ko Kaunui trūko?

Vieta: Savanorių pr. 129, Kaunas.
Internete: www.facebook.com/bufetas.svnr/
Pasirinkimas - kiaulienos, vištienos šniceliai.

        Panašu, kad šiais laikais pritrauksi valgytojų minią tik pasiūlęs kažką naujo. Burgerių, picų ir sušių panašu po truputį atsivalgom. Duokit ko nors naujo! Ir verslininkai į tai įsiklauso, bėda ta, kad su tais neišbandytais dalykais dažnai būna bėda, pusė metų ir maitinimo įstaiga užsidaro. Taip buvo ir su Phun kee duck (Tailando virtuvė), kurių patalpose įsikūrė Bufetas ir tarė: "Kas jau kas, bet šnicelis, bus tai, ko trūko kauniečiams, ir jie skubės čia, norėdami pamaloninti savo skrandžius". Ar tikrai?


        Bufetas turi gal 9 sėdimas vietas, ir čia groja vieno žmogaus orkestras, nes tą dieną, ta pati mergaitė ir priiminėjo užsakymus, ir gamino maistą. Suprantu, kad tiek šniceliai, tiek bulvytės greičiausiai yra šaldyti, ir juos tereikia iškepti, bet vistiek keista. Išsirinkom kiaulienos šnicelius ir sėdom laukti. Beje, galima pasirinkti padažą prie šnicelio: adžiką (imkit šitą, labai geras), spanguolių (per saldus) ir grybų.



        Tiesą pasakius, kai mums atnešė lėkštes, pats pateikimas labiau priminė valgyklos standartus. Bent padažas būtų buvęs atskirame indelyje, nes čia maišėsi su bulvytėmis, kurios ištežo. Pats šnicelis nors ir nebuvo šokiruojančio dydžio, bet suvalgyti nepavyko. Skanu, negaliu sakyt, bet sausoka. Pavalgėm tikrai sočiai, bet ar kartočiau? Manau, kad nelabai, nes mano mama kepa pačius skaniausius šnicelius, tik vadina juos karbonadais :)





Maisto Diletantė

Draugaukime Instagram





Komentarai

Populiarūs įrašai