Sushi express – tik atsidarius ir dabar: geriau ar blogiau?


Vieta: Kaunas, Rotušės aikštė 6 (kitų Sushi express restoranų adresai internetiniame puslapyje)
Meniu: sushiexpress.lt arba facebook puslapyje.
Maistas į namus: Ne.
Alkoholiniai gėrimai – Taip.

     Ko nors lengvo, vasariško ir egzotiško? Taip! Reiškia į Sushi Express, šios įstaigos sushius teko išbandyti tik jiems atsidarius, vėliau dar keletą kartų ir dabar po gana ilgo laiko vėl sukam ten. Populiari ši įstaiga tarp sushi mėgėjų, taigi tenka palaukti (20 min.).
     Kadangi tai ne karštas maistas, tai jam nebaisu parkeliauti namo ir skonis beveik nesikeičia, taigi vasarai pats tas – gali pasiimti į pikniką, sodą, nusivežti pas draugus.

     Atidarius popierinę dežutę vaizdas ir kvapas nenuvilia -  atrodo patraukliai, šviežiai. Aha porcija atrodo taip pat kaip ir prieš metus, nesumažėjusi – pliusas! Prie tokios porcijos pora mažų pakelių sojos padažo, man kaip sojos padažo mėgėjai, gerbėjai ir valgytojai su viskuo jos MAŽAI, jau nekalbant, kad mano kompanjonas irgi jos nori. Gerai, kad valgom namie, tenka traukt sojos padažą iš šaldytuvo ir prisipilti jo tiek kiek norisi. Na va, galima ragauti. 

     Tie didieji gabaliukai deja, bet man į burną netelpa, tenka kąsti, o kandant aisku, kad pabyra, bet skoniui tai nekenkia. Teko ragauti sushių daugelyje Kaune įsikūrusių tokį maistą gaminančių restoranų, bet niekur man ryžiai nėra tokie skanus kaip Sushi express, vienur jie pasitaikydavo per saldūs, kitur per rūgštūs, sulipę ar nedavirę,  vėl pliusas už tai, kad ryžiai Sushi express vis dar skanus. Įdaro taip pat nepagailėta, tiesa man šiek tiek keistokai atrodo tokie įdarai kaip pomidorai, nes savo stiproku skoniu tikrai permuša kitus įdarus, pvz krabų lazdeles. Vasabis aštrus, imbieras skanus. Vėl pliusas. Minuso...reikia, kokio minuso...chmmm...ahaaa...kainos, jos šiek tiek pakilę, bet gi viskas brangsta, reiškia ir sushiai...Jei esate rimtai pavalgantis, tuomet su 20lt čia nelabai apsisuktumėte, tektų pakloti daugiau, bet kartais geriau mažiau, bet skaniau, sveikiau, šviežiau.
     Pažadėjau sau, kad artimiausiu metu apsilankysiu paragauti desertinių sushi, nenuvilkit manes! :D

Druska – tenka palaukti, todėl jei imate išsinešimui užsisakykite iš anksto telefonu.
Cukrus – sudėti pliusai rodo, kad buvo skanu. Džiugu, kad meniu atnaujinamas gan dažnai, žmonės stengiasi, galvoja ir mąsto kaip įtikti esamiems klientams ir pritraukti nauju.

P.S. jei neesate ragavę sushių pradėkite pažintį būtent nuo Sushi express, neturėtumete nusivilti. O jei radot skaniau, pasidalinkit!

Komentarai

  1. Dydis tai na kad su cepelinais konkuruotų - bent aš ir nuo 8 gabalėlių porcijos pavalgau. O tai gerai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ir man atrodo, kad neblogai konkuruoja, nes Sushi Express visada nemažai žmonių...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Siandien vakarienei valgem susius, 42 rinkinuka taip pat, bet pirkom prie parodos kalno, skonis geras, bet labai lipnus ryziai,kandant tikrai nebyra,noretusi tokiu lengvesniu :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na jei reikėtų lyginti vis tik sushi man skanesnis Rotušės Sushi expresse, nei prie Parodos kalno. Geriau šiek tiek palaukiu, nes žmonių daugiau, bet lieku patenkinta :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sushi Expressas yra baras-kavinė (ar nežinau kaip pavadinti) Nr. 1 mano gyvenime :-D ir Rotušės aikštėje tikrai skaniau, geriau ir geresnėj nuotaikoj jie yra gaminami (pakakao vieną kartą apsilankyti Sushi express'e esančiame laisvės alėjoje, daugiau ten tikrai nebegrįšiu). o sushius irgi ragauju visur,kur tik atsidaro naujas sushi restoranas. Deja, kol kas niekas nenukonkuravo Sushi express :)
    aišku, dėl skonio juk nesiginčijama.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ir aš ragauju visur ir dar neradau rimto konkurento Sushi Express :) Daugelio mėgstamas Gan bei City man iš vis nesusipratimas...

    AtsakytiPanaikinti
  7. Desertiniai sušiai gan bėjui visia neblogi, kiek teko skanaut, nenuvylė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ragavau, seniai seniai ir taip, tuomet pasirodė tikrai skanūs. Ypač patiko berods su mangais...

      Panaikinti
  8. Norėčiau tik pakomentuoti, kad sushi express maisto į namus neveža :) O maistas neblogas, teko ragauti - visai patiko.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai