Wok to walk – walk away if you can!

Meniu: woktowalk.lt arba facebook puslapyje.
Maistas į namus: Taip.
Alkoholiniai gėrimai – Alus.

„Tebūnie naktis“ patraukė kauniečius į Vilnių. Kauniečiai po pasivaikščiojimo po naktinį Vilnių išalko ir čia akį patraukė beibūriuojantys žmonės ir nemaža eilutė Wok to walk viduje. Savo kompanjoną ėmiau tempti vidun, juk žmonių daug, visi valgo reiškia bus skanu. Uch viduje darbas verda nors buvo apie 1:30 nakties, garai kyla, kvapai sklinda. Imam meniu – iš meniu imam Uddon makaronus (pasirodo nėra!), tada makaronus su kiaušiniu + vištiena + saldžiarūgštis Hong Kong padažas=15.90 lt už porciją. 

Pakviesti vardu atsiimame porcijas  pasiruošę mėgautis nuostabiai skaniu, kvapniu ir pakankamai sveiku azijietišku maistu, ir čia prasideda - bet...nors popierinis indelis nėra didelis, tačiau makaronų jame vos daugiau nei puse indelio, vaizdas labai labai šiaip sau, net nežinau kaip reaguočiau jei tokią makalynė gaučiau kokioj kavinėj normalioj lėkštėj. 

Kadangi parašyta, kad makaronai su daržovėm, tai aš jų ten tikėjausi išvysti, deja, tebuvo kopūsto gabalėlių, vištienos gabalėlius, kurie užsakomi kaip priedas, taip pat suskaičiavau ant vienos rankos pirštų ir visas šitas darinys apveltas padažu, sakyčiau nenusakomo skonio padažu – nei jis buvo saldus, nei rūgštus, kaip, kad uzsisakinėdamas galėjai tikėtis, jis buvo kažkoks ir tiek. Valgiau niunrėdama, kad tokius makaronus namie paruoščiau šimtą kartų geriau ir nors prieskoniais pabarstyčiau...o maniškis kompanjonas man vis primindavo, kad tai aš tempiau į Wok to walk. Gerai, gerai...kalta...

Druska – gumulas makaronų apveltas kiaušiniu ir kažkokiu padažu + kopūstais – toli gražu man nekvepia azijietišku maistu.
Pipirai – už šitas nesėkmes apkaltinkim vykusį renginį, žmonių minias, ypatingą skubėjimą ir besibaigiančius maisto produktus.
Cukrus – maistas buvo patiektas greitai ir buvo karštas.

Komentarai

  1. Keletą sykių lėkdami pro šalį buvome užsukę - nepamenu, ką ten valgėme, bet buvo išties gan skanu, ne prėska, ir porcijos buvo tokios (kad net mes su vaikinuku, būdami tikri ėdrunai) vos jas įveikėme, buvau nusprendus, kad kai baisiai nori valgyt ir skubi, visai gera išeitis. Bet buvom mes prieš gerus pusę metų, jei nedaugiau - gal per tiek laiko visai sublogo vieta :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš paskutinį kartą buvau prieš gal pusantrų metų tai būdavo nemažos porcijos, skanu ir padoriai paruošta. Gal ir 'nusivažiavo' per tiek laiko..

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gabiko ir Medeja, tuomet mes matyt ten apsilankeme netinkamu metu, todel tikrai nenurasau sios vietos, gal kada nors dar teks pabandyti...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mes ten su vyru lankėmės keletą kartų isigiję akcijinius kuponus. Valgiau ryžius su ingridientais ir, berods, kažkokiu aštresniu kokosų pieno padažu. Man tada pasirodė skanu. Net keletą kartų, jei jau ryždavomės įsigyti naujų kuponų :D Porcija pakankama, bet tikrai ne pilnas indelis, o kaina, sakyčiau, normali tik su -50%. 20 Lt už tai niekad nemokėčiau! Vilniečiai dar turbūt pamena ir gyvena nostalgija panašaus tipo restoranėliui "Eat East", gyvavusiam šalia Swedbanko Konstitucijos pr. Vat ten būdavo idealu- ir skonis, ir kaina, deja, dingo kaip į vandenį :(

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai